Ty sobie jaja robisz tym postem?
Fundamentalne pytanie jest czy dla ciebie 2+2 jest 5?
Tendencyjne teoria o zamknieciu pozycji.
Jak ty pieknie potrafisz manipulowac.
Jak kurs jest on the sky to wychwalasz spółkę i piszesz poematy.
A ostatnio cos te Twoje posty lekko mowiax maja na celu wprowadzic inwestorow w niepewność....
Pożyjemy zobaczymy kto mial racje Ja czy Ty....
Specu od fundamentow uzasadnij nam dlaczego NN mialo by zamykac pozycje skoro w/g ciebie to jedna z najbardziej perspektywicznych spółek na GPW. Dlaczego nie zlikwidowali pozycji jak naprawde zle sie dzialo w spolce w zeszlym roku, a jak likwiduja pozycje dlaczego na tak niskim poziomie ? Przeciez otwierali pozycje duzo wyzej....?
Zeby starcic?
Jak cos nie rozumiesz to wypisz w pod punktach to ci bede odpisywal tak zeby wszystko bylo jasne:):):)
Zwiekszali pozycje o 92k akcji przy poziomie ok 20zl zmniejszali o 160k przy poziomie 12.6zl
I teraz UWAGA sprzedali 2600akcji nie tysiecy akcji po 36
Wiec jak widac chyba NN nie najlepiej inwestuje
Dobrze ze jakis czas temu zlikwidowałem tak ubezpieczenie emerytalne.:):) l
Jak dla mnie typowa zagrywka pod zwalenie kursu i odkupieniew nizszych cenach. Nie wspomne o czasie podania informacji:)
Chudy wyjasnij co miales na mysli cyt." sprzedali i sprzedało OFE " czyli wiesz cos wiecej skoro do tej pory bylo jedno espi . Zmuszeni do sprzedania 2600 akcji hm. Dziwny ten wywod i lekko sie nie trzyma kupy
W treści espi są wymienione dwa fundusze emerytalne (ofe to skrótmyślowy), zakładam, że sprzedali i nadal sprzedają, bo chyba nikt inny nie miał interesu we wczorajszej pacyfikacji kursu.
Niewierze co ty do mnie piszesz...sprawdz jaki mamy akcjonariat( widzisz tak kilka funduszy NN) PTE NN sklada sie z kilku funduszy...i ty piszesz o fundamentach OMG a bralem cie na poważnie.
Pacyfikacja kursu byla wczoraj?
Wrocimy do tego watku za pare dni i zobaczysz jaki cel miala ta pacyfikacja...:)