ten anal to nikt inny tylko bezrobotny były sezonowy pracownik oponeo, pracował przez 1,5 miesiąca i go zwolnili. Teraz mści się i miesza na forum! A to że akcje spadają to wyłącznie kryzys!
oj będzie bolało.nie śniło się wam o poziomach do jakich spadni ta zajeb..sta spółka...
sprawia mi dużą frajdę czytanie waszych wypocin kiedy z przerażeniem obserwujecie jak wam kasa znika z konta.....
hey, gey brakował mi twoich matołkowatych uwag.i nie myśl tyle chłopie bo sam widzisz że ci szkodzi. zajmij się czymś łatwieszym a myslenie zostaw lepszym od siebie np.mi:)
Anal to męska ciota, która tylko potrafi pisać głupoty, bo wtedy jest niezidentyfikowany, zamaskowany, a w rzeczywistości to kobieta z wąsem, która boi się zainwestować w cokolwiek, odezwać się do kogoś, ale na forum to twardziel, TYLKO na forum....
anal cioto, idz gdzie chcesz, do psychoanalityka, psychologa, ale ciotą zawsze bedziesz. spotkajmy sie i zobaczymy jaki cwaniak bedziesz, miekki fajfusie
anal, caly dzien siedzisz na forum, pewnie nie masz nic ambitniejszego w swoim zyciu, brak rodziny, dziewczyny, narzeczonej nie wspominajac o zonie, jestes sam jak palec bo prawdziwy facet nie siedzialby calymi dniami na forum i nie pisal totalnych, niedorozwinietych bzdur