Apropo's usuwania wpisów przez moderatora czy admina - mój też jakiś czas temu usunął. Wypowiadałem się dotychczas raczej grzecznie i tylko, gdy miałem coś do przekazania. Napisałem o starannie (dosłownie: misternie) zaplanowanym i realizowanym scenariuszu. Widać ma to znamiona czynu podejrzanego. Pozdrawiam,
A ja się pytam co zarząd robi w spółce, oprocz komunikatow o zbyciu akcji. Toć to wegetacja że aż przykro i wygląda na celowe działanie żeby zaglodzic spółkę i oddać komu trzeba. Poziom komunikacji z akcjonariatem 0 albo - 1 za dezinformacje i braki. Nie pracują za darmo, mogli by sobą coś zaprezentować i pokazać. Tak się marki i wiarygodności nie buduje. Czebol bez solidności toto nie będzie jak tak dalej posteruje kapitan stepka.
Bierzesz z banku zaświadczenie, że jesteś posiadaczem akcji (możesz to zrobić w odniesieniu do dosłownie 1 akcji, aby nie założyć sobie blokady na wszystkie), następnie z datą posiadanego zaświadczenia kierujesz pismo/maila do spółki z pytaniami - możesz pytać o co chcesz. Spółka ma obowiązek odpowiedzieć Ci na takie pismo. Powodzenia, nie musisz dziękować.
Mimo wszystko podziękuję za radę, pytania łatwe nie będą, coś wymysle, coś w tą nudna zimę robić trzeba. Tylko sciemy niech nie kładą na uszy bo tutaj nie od dziś siedzę