• kurs złota Autor: ~jjm [185.127.120.*]
    mam takie pytanie ; dlaczego kurs złota prezentowany np. na bankier.pl , jest inny niż na innych stronach np. mennica. dla przykładu teraz bankier pokazuje ok 1946 usd/uncje a gdzie indziej 1928 usd/uncje ( czy jedni pokazują kupno a drudzy sprzedaż )
  • Re: kurs złota Autor: ~mareek [185.13.186.*]
    Można również rozważyć skorzystanie z usług Mennicy Skarbowej. Zauważyłem, że posiadają oni szeroki zakres oferty, a co najważniejsze, ich obsługa wykazuje znaczne zaangażowanie w obsługę klientów.

• Re: kurs złota Autor: ~agata [185.13.186.*]
    Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie Mennica Skarbowa. Sama planuję zamówić tutaj złoto, tym bardziej, że słyszałam, że zamówienia są tutaj szybko realizowane
  • Re: kurs złota Autor: ~iza [185.13.185.*]
    Można też wybrać Mennice Skarbową. Ogólnie tutaj dostawa jest bardzo szybka i przede wszystkim oferta jest rozbudowana, więc łatwo można dobrać coś dla siebie
  • Re: kurs złota Autor: ~anita [185.13.187.*]
    Myślę, że dobrym wyborem będzie Mennica Skarbowa. Jesli chodzi o zakup złota to tutaj cała procedura odbywa się sprawnie, do tego też zamówienia są szybko realizowane
  • Re: kurs złota Autor: ~kaja [185.13.184.*]
    Wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie Mennica Skarbowa. Co do zakupu złota to tutaj wybór jest obszerny i przede wszystkim realizacja zamówień jest bardzo szybka
  • Re: kurs złota Autor: ~jezi [149.102.244.*]
    no tak zawsze sobie mozna usredniac zakup czekajac na spadki na przykład w mennicy skarbowej.
  • Re: kurs złota Autor: ~iwona [161.129.70.*]
    Można też zajrzeć do Mennicy Skarbowej. Ogólnie wybór jest tutaj bardzo obszerny i przede wszystkim czas realizacji zamówień jest naprawdę krótki
  • Re: kurs złota Autor: ~olka [45.87.214.*]
    Całkiem korzystnym wyborem jest Mennica Skarbowa. Faktycznie mają tutaj bardzo obszerny wybór, obsługa ma świetne podejście do klientów i co ważne zamówienia są szybko realizowane
  • Re: kurs złota Autor: ~Urszula [77.65.117.*]
    Kurs złota możesz zobaczyć np. w Mennicy Skarbowej. Tam możesz również kupić złoto w dobrej cenie