mam takie pytanie ; dlaczego kurs złota prezentowany np. na bankier.pl , jest inny niż na innych stronach np. mennica. dla przykładu teraz bankier pokazuje ok 1946 usd/uncje a gdzie indziej 1928 usd/uncje ( czy jedni pokazują kupno a drudzy sprzedaż )
Można również rozważyć skorzystanie z usług Mennicy Skarbowej. Zauważyłem, że posiadają oni szeroki zakres oferty, a co najważniejsze, ich obsługa wykazuje znaczne zaangażowanie w obsługę klientów.
Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie Mennica Skarbowa. Sama planuję zamówić tutaj złoto, tym bardziej, że słyszałam, że zamówienia są tutaj szybko realizowane
Można też wybrać Mennice Skarbową. Ogólnie tutaj dostawa jest bardzo szybka i przede wszystkim oferta jest rozbudowana, więc łatwo można dobrać coś dla siebie
Myślę, że dobrym wyborem będzie Mennica Skarbowa. Jesli chodzi o zakup złota to tutaj cała procedura odbywa się sprawnie, do tego też zamówienia są szybko realizowane
Wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie Mennica Skarbowa. Co do zakupu złota to tutaj wybór jest obszerny i przede wszystkim realizacja zamówień jest bardzo szybka
Całkiem korzystnym wyborem jest Mennica Skarbowa. Faktycznie mają tutaj bardzo obszerny wybór, obsługa ma świetne podejście do klientów i co ważne zamówienia są szybko realizowane