Dnia 2023-09-20 o godz. 18:26 ~ciekawe napisał(a): > Analityk jako rozsądny to kolejny nick Vincenta ~Vincent [84.205.172.*] 2023-09-19 12:41 > > Autor: ~rozsądny [84.205.172.*] 2023-04-16 11:32 > Opublikowano przy kursie: 0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 59,85% > > i to powinno wystarczyć na ocenę tych trolli co tu jęczą oczywiście zupełnie bezinteresownie intersując się całą dobę taką "kiepską i beznadziejną" spółką ;) >
Bocwana Clown vel Vincent pisze z trzech IP:
[84.205.172.*]
[46.204.12.*]
[37.248.161.*]
Zapiszcie sobie bo Bocwana Clown, zaraz popędzi do moderatora, żeby usunąć. Zawsze jak są obnażane jego wały to skomle u moderatora o usunięcie dowodów.
O czym piszesz helmut marża monitor dyktando v?
Że też ci czasu nie szkoda:) Twój kolega pisormowiec pisze tam te same bajki od 4 lat z poniższych. A to tylko promil jego nicków na śmieciu, hahaha
akcjoinm
tadek89
luk
podradomskijamnik
Aleksandra
Jadzia
Nikoś
karol
artek
chlopok
Dnia 2023-09-20 o godz. 19:36 ~Vincent napisał(a): > A tak propos g, (łąbie jedziesz do Napoli, Vien, Italii czy Neapolu, Wiednia, Włoch? A.. zapomniałem ty do psiej wólki, kolonia sławojka i takie tam:)
A ty jedziesz do "Bocwany" bo to według ciebie po polsku prawda? Buahahahahaah Takiego tępego kretyna to to forum jeszcze nie widziało! A ta "Bocwana" to w jakim jest języku? W języku szoferów? Bo po polsku ten kraj się nazywa Botswana, Republika Botswany! Więc pięknie się znowu skompromitowałeś. W której klasie podstawówki przestałeś chodzić do szkoły? W drugiej? Osłowi skończonemu się nie chciało nawet sprawdzić jak to się poprawnie pisze po polsku i jeszcze od głąbów kogoś wyzywa. Typowy śmierdzący robol bez wykształcenia. Móżdżek wielkości orzeszka, ale drąca się japa wielkości drzwi od stodoły!
I tak cie nie czytam, bo jesteś dla mnie największa ścierką manipulacje. Dodatkowo płacisz za dmanie i ciepły charchot na karku.
Sp... j pod drzewo i czekaj na k. olanach na bydgoskich, hahs
Dnia 2023-09-20 o godz. 20:36 ~Vincent napisał(a): > I tak cie nie czytam, bo jesteś dla mnie największa ścierką manipulacje. Dodatkowo płacisz za dmanie i ciepły charchot na karku. > > Sp... j pod drzewo i czekaj na k. olanach na bydgoskich, hahs
Oczywiście, że czytasz z wypiekami na tym twoim czerwonym ryju robola, z którego kapie piana wściekłości. Czytasz i aż tobą trzęsie, Na co dowód mamy powyżej, bo nie potrafisz paluchami trafić w klawisze. Ale tam uj z tobą, bo jesteś zwykłym śmierdzącym robolem bez przyszłości, który na giełdzie przegrał życie. Ważne że inni czytają i widzą jak się kompromitujesz idąc w zaparte. I jeszcze poprawia że po polsku to jest "Bocwana" buahahaha. Ten twój kolega Farmazon 0,75 musi być z ciebie dumny. Bocwana buahahaha. A ci mityczni "bydgoscy" to ciebie zrobili bo "staryznajony" to jeden spośród setek twoich nicków.
Dnia 2023-09-20 o godz. 19:36 ~Vincent napisał(a): > A tak propos g, (łąbie jedziesz do Napoli, Vien, Italii czy Neapolu, Wiednia, Włoch? A.. zapomniałem ty do psiej wólki, kolonia sławojka i takie tam:)
Nie propos tylko à propos. Jadę do Neapolu, Wiednia i do Włoch. Jadę też do Botswany bo nie ma takiego kraju jak "Bocwana". Więc nie wiem po co się silisz na takie przykłady. Jedyne co tym wpisem udowodniłeś to to, że sam jesteś głąbem i to jeszcze większym niż wszyscy zakładali. A w sławojce w Psiej Wólce Kolonia to odbierałeś edukację.
Dnia 2023-09-20 o godz. 19:33 ~odp napisał(a): > O czym piszesz helmut marża monitor dyktando v? > > Że też ci czasu nie szkoda:) Twój kolega pisormowiec pisze tam te same bajki od 4 lat z poniższych. A to tylko promil jego nicków na śmieciu, hahaha > > akcjoinm > > tadek89 > > luk > > podradomskijamnik > > Aleksandra > > Jadzia > > Nikoś > > karol > > artek > > chlopok
Ha ha ha ty stary idi.oto ładnie ci się we łbie już poprzestawiało. Ja mam tylko jeden nick. A staryznajomy to jest także twój nick!
Dnia 2023-09-20 o godz. 20:27 ~odp napisał(a): > w głowi ci się chlpcze po... ło od tych strat:) > > Wracaj pod drzewo.
Dokładnie tak się z tobą dzieje dziadu powieszony tutaj na 4,85. Wmawiasz innym swoje urojenia. Bocwana Clown he he he. Przejrzałem forum invention i staryznajomy to jest także twój nick. Ale masz ładnie nawalone w tym pustym łbie.