• Co się dzieje Autor: ~jsab1 [83.7.133.*]
    Jest mi ktoś w stanie przeanalizować kurs ? Co się dzieje dlaczego taka zwała?
  • Re: Co się dzieje Autor: ~rrrrrrr [83.7.133.*]
    ma ktoś akcje tej spółki?

• Re: Co się dzieje Autor: ~danielk24 [195.117.158.*]
    ja mam troche tych papierkow ale dokupie i to duzo gdy spadnie w okolice 3,15.. pozniej tylko czekac na wzrosty... tak jak to ma miejsce wlasnie na Karen... pospiech jest wskazny przy lapaniu much a nie graniu na gieldzie ;)
    pamietajcie podstawowe zasady... kupujcie kiedy wszyscy sprzedaja, sprzedajcie kiedy wszyscy kupuja...
  • Re: Co się dzieje Autor: ~helenka [217.153.15.*]
    Świeta racja
    teraz mozna kupować ATMGRUPA jest w dołku
    A jak odbije to zysk może być spory
    Ja obstawiam przebicie 4,5zł w przeciągu miesiąca
    ja bym obstawil wybicie ponad 5zl z mozliwosciami nawet na 5,50...ATG sie ladnie rozwija i ma duze mozliwosci na nowe produkcje wiec w przyszlosci akcje moga chodzic spokojnie po ok 50-100zl- niech sie tylko ten "niby kryzys" skonczy...
  • Re: Co się dzieje Autor: ~hawk [85.221.134.*]
    Kryzys jest i nie jest fikcyjny jednakże ATM jest blisko ceny minimalnej z listopada a znając życie jak zacznie się wybicie to kilku procentach nie poprzestanie :) Jednakże z analizy technicznej narazie żadnego znaku kupna nie ma trzeba trochę jeszcze poczekać
    kryzys tak naprawde jest pozorny... wzrosla awersja do ryzyka i kazdy sie boi o swoje pieniadze.. ale to lek jest bledem.. ale niestety gielda to bardziej psychologia niz ekonomia..jedynie zdrowomyslacy inwestor wykorzystuje kryzys do wzbogacenia sie-bo to najlepszy okres do tego... wystarczy wykorzystywac podstawowe zasady gieldowe-reszta to tylko kwestia czasu kiedy zobaczymy na swoim koncie sume z 6 zerami... dla mnie podstawowa zasada jest "wystrzegac sie zachlannosci"...
    a co do ATG to kurs spadl ponizej 3,15 wiec nadszedl czas zakupow!!! ;)
[x]
ATMGRUPA -0,25% 3,93 2025-12-02 11:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.