• Pamietam jak iNFO naganiał przy +100zł Autor: ~Maryjanek [5.173.20.*]
    Pisał to zanim dobiło do 112 i później dawał sobie reke uciąc, że nie spadnie poniżej 100... 90... 75 xD
    Chłop pewnie załadował swoje całe kieszonkowe i tak uśrednia i uśrednia.
    Pewnie zaraz przeczytacie, że on kupuje od ...30zł? xD
    No jasne, ale najwięcej wpakował na górze bo przecież to pewniaczek.
    Więc kisi kasę i nagania.

• Re: Pamietam jak iNFO naganiał przy +100zł Autor: ~iNFO [217.168.130.*]
    :)

czyli mówisz że odczuwasz jakiś wewnętrzny ból i zostałeś nagoniony na górce?? :D

Posiadam taką ilość makulatury że będę naganiał na każdym poziomie czy to będzie 50 czy 150 nie robi mi to żadnej różnicy.

Jeżeli chodzi o cenę to cię rozczaruję ale mam niektóre papiery nawet sporo poniżej 15 zł. więc dla niektórych pozycji przy kursie 115 miałem 1000% stopę zwrotu ;)

kurde jak ten czas leci...

Patrz na tego linka z forum bankiera z sierpnia 2018 r. jak Dominika wzywała https://www.bankier.pl/forum/temat_cena-wezwania,29245865.html   akurat to jest mój wątek ;) cena w sierpniu 2018 r. zareagowała na podbite wezwanie przez Dominikę na 20 PLN w kontrze do 16 PLN które oferowało PGE w wezwaniu na Polenergię.
    ale patrz mam nawet mój wątek z 17 lipca 2017 https://www.bankier.pl/forum/temat_info,25185205.html  cena 17 lipca 2017 roku to 12,02 PLN ;) Piękna data.

Nie zrozumiesz ;)

Pozdrawiam Serdecznie
  • Re: Pamietam jak iNFO naganiał przy +100zł Autor: ~Wykopek [5.173.148.*]
    Ten wpis miał chyba na celu zwrócenie uwagi, żeby nie sugerować się zbytnio Twoimi wpisami bo z fartem wdepnąłeś w ten papier wiele lat temu i uśredniasz w górę. Jak cie kojarzę z innych watków i pseudonimów to równie mocno wmoczyłes na innych papierach i też naganiasz lub już zrealizowałes stratę. Znany też byłes i jestes z naganiania na swoje papiery na forum wykop.pl gdzie wielokrotnie ktoś cie masakrował cytując nietrafione typy.
  • Re: Pamietam jak iNFO naganiał przy +100zł Autor: ~iNFO [217.168.130.*]
    Daj żyć człowieku... też masz jakiś wewnętrzny ból ??

Tak się składa że forum PEP na bankierze to jest jedyne forum na którym coś piszę i jak to mówicie naganiam.... od 2017 roku ;)
    IP możesz sobie sprawdzić nic się nie zmieniło od lat ;) w trzymaniu akurat tych akcji od kilku lat nie ma przypadku ;) typowy grajek jak ty przy pierwszej stopie zwrotu 200%-400% by już dawno opuścił pociąg bo nie umiesz realnie ocenić perspektywy ;)

Składem mojego portfela się w ogóle nie dzielę i na inne papiery z portfela nie naganiam i nie znajdziesz żadnego wpisu na ten temat. Także tyle w temacie, prostują te twoje bzdetki.
    Jak dla ciebie Wykop to jest źródło informacji to pozostaje mi tylko pogratulować :) nie czytam a tym bardziej nie udzielam się. Śmiało daj linka albo wklej tutaj obrazek z moim wpisem i IP :D to będzie prawdziwe Science fiction ;) ja już za stary jestem na takie zabawy...

Przecież moje wpisy to jest tylko ocena sektora, ocena projektów spółki i perspektyw... Przeważnie masz dodatkowo linki do informacji z trwającymi postępowaniami administracyjnymi itp. itd. To forum to miało być taka szybka wyszukiwarka wartościowych newsów, gdzie kilku aktywnych ludzi wkleja linki i aktualne informacje o projektach. Generalnie się to sprawdza bo pojawiają się wiadomości o których spółka nie informuje a ja sam się do nich nie dokopałem (patrz dzisiejszy wpis na temat wszczęciu postępowania o wydanie decyzji środowiskowej dla stacji w Rzeszowie). To wg ciebie też naganianie ????

Jeżeli nie rozumiesz wpisów to już nie mój problem choć przyznaję tacy inwestorzy są też potrzebni.

Jeżeli masz naprawdę jakieś sensowne przemyślenia o perspektywie dla PEP to zapraszam.
  • Re: Pamietam jak iNFO naganiał przy +100zł Autor: ~tabs [195.93.223.*]
    @iNFO
    Olej takie wpisy. Szkoda czasu i nerwów.
    Jesteś osobą która wnosi najwięcej do wątku PEP i kropka. Szacun i wielkie dzięki za to.
    A to, że ktoś ma problemy z interpretacją informacji które zbierasz po internecie i ciekawych komentarzy które tu piszesz... no to w sumie jego problem.

Tak trzymaj!
  • Re: Pamietam jak iNFO naganiał przy +100zł Autor: ~Rado [176.115.80.*]
    #teamiNFO
  • Re: Pamietam jak iNFO naganiał przy +100zł Autor: ~Bolec [37.248.171.*]
    Jest naganiacz i tutaj nie ma co dyskutować. Każdy gra swoje to nie jest jakaś akcja charytatywna. Pepiczka narazie wybudowała wszystko co miała i teraz tak naprawdę po IV kw 2023 i I kw 2024 okaże się ile to wszystko jest warte. Dopiero wtedy można pogadać sobie co dalej.

Po notowaniach narazis paniki nie widać czyli moze część drobnych weźmie swoje prawa poboru...
[x]
PEP -1,34% 59,00 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.