Odzież nieznanych marek w kosmicznych cenach. Ludzie chcą kupować guess, ck, th w rozsądnych pieniądzach. Uważam osobiście, że answear zrobił bardzo zły ruch nabywając PRM.
Decyzja zakupu PRM to najgorszy możliwy ruch! Zobaczcie ceny odzieży na ich stronie. Zastanówcie się dla kogo to jest przedział cenowy i kto to ubierze?
Połowa moich znajomych chodzi w ciuchach po kilka tysięcy pln. Nie interesuję się modą, więc nawet nie ogarniam tych marek. Wierz mi, w dużych miastach są chętni na takie cuichy. A marża na spodniach za 2000 pln jest wielkokrotnie wyższa niż ma LPP na spodniach za 100 zł. Nie tylko nominalnie ale też procentowo.
Dnia 2023-09-19 o godz. 17:15 ~Obiektywny napisał(a): > Kurtka bomberka za 7190 złotych? Ktoś chętny? > > Może spodnie jeansowe za 2390?
to, że Ty nie kupujesz takich ciuchów nie znaczy, że inni tego nie robią... są auta nowe za 100 k zł, ale są auta za milion złotych, zarówno te tańsze jak i te droższe znajdują swoich nabywców...
a pomyślałeś może, że wchodzi w obszar marek ekskluzywnych, by być pierwszy przed innymi w tym segmencie. Ruscy to kupują, Ukraińcy kupują, Warszawka kupuje
Najlepsze jest to, że oni tam w ANR mają kadrę fachową której się płaci niezłą kasę, a ty jeden już wiesz lepiej ... że zrobili błąd. Może napisz do nich, że są w błędzie? Może cię nawet zatrudnią?
Dokładnie. Tutaj na forum są sami mądrale, którzy lepiej wiedzą od zarządu, chociaż nigdy niczym nie zarządzali, nie robili żadnych badań ani analiz. Wybieram spółki do inwestowania na podstawie oceny zarządu i rynku. Proponuję jeździć na walne i poznać zarząd osobiście. Czasem po takim spotkaniu wszystko sprzedawałem, a czasem dokupowałem. Mądrale zawsze powinni się zastanowić, czemu, skoro są tacy mądrzy, nie są bogaci?