Patro ze słupami posiada ponad 95% akcji. Przerzuca je między rachunkami i obserwuje. Jak ulica kupuje (uśrednia) to wali coraz niżej. Jak ulica oddaje to podbija wyżej. Nie da się z nim wygrać, ta jak z o--szustem który zagląda ci w karty.
Dnia 2023-09-19 o godz. 14:10 paaulinka napisał(a): > Patro ze słupami posiada ponad 95% akcji. Przerzuca je między rachunkami i obserwuje. Jak ulica kupuje (uśrednia) to wali coraz niżej. Jak ulica oddaje to podbija wyżej. Nie da się z nim wygrać, ta jak z o--szustem który zagląda ci w karty.
Racja, ale dalej ludzie dają się nabrać na jego sztuczki. Chęć zysku przysłania logiczne myślenie.
Jak sprzedaż wszystko raz to raz zarobisz. A tu odbywa się d_ymanie przez wiele lat. Schodzą z 99% do np. 90% dodruk i znowu mamy prawie 100% . Aż dziw, że jeszcze ktokolwiek się nabiera. Myślałam że po tej jego novej giełdzie ludzie zmąrzreli choć trochę. Ale byłam naiwna.
Wielu nie nałapali, tylko kilku nowicjuszy. To już nie te wolumeny, które chodziły na jego spółkach przedtem. Ciężko im idzie wciskanie ulicy. Większość obrotu robią słupy z wora do wora.
Do czego niby miałoby to służyć żeby o walić kurs o kilka set procent.ja uważam że walne jest 6.10 i już wiedzą że będzie rozwodnienie akcji i wywalają bo nie chcą w tym uczestniczyć bo jak wiemy to śmierć dla spółki.
Dnia 2023-09-20 o godz. 09:16 paaulinka napisał(a): > Ktoś tu pisał kiedyś, ze nie da się stracić 100%. A jak wycenić akcje kolekcjonerskie na rachunku? Mają jakąś wartość?
Możesz pewnie sprzedać za grosiki na umowę, o ile znajdzie się jakiś chętny "kolekcjoner". ;))))))) Ogólnie to widać, że obecne KNF nieszczególnie lubi P. Poczytacie, co się stało z Innocomm parę lat temu. ;))))))
W 2021 damianek podbil wydmuszke z 3 Zetow na 11 zetow (dzis 0,25) czyli 5000dal w akcjach a ukradł wam... np 11000,tym co kupowali po 11 zeta pod bonus 10,9,8,7,6,5,50... Sam wywalił w rynek stare akcje... Teraz bonusowe chciał spuscic na 10 groszy Ale mu knf zawiesiła