Chcesz zgłosić że sprzedałem 3tys akcji i jeszcze sprzedam popatrz się w lustro i pomysł ile ludI musiało kupić akcje i stracić przez twoje naganianie na nie jeszcze raz napisze zanim mnie podasz do sądu uważam że kurs 70gr za akcje jaki był podczas wejścia na gpw jest optymalny nic nie wydarzyło się wielkiego oprócz tego że podpisali list intencyjny który do niczego nie zobowiązuje.
Kes a ty jestes świadomy ze twoje wpisy mogą wpływać na czyjeś decyzje giełdowe i mogli sprzedać ze strata... W przypadku gdy kupią nie tracą do momentu kiedy nie sprzedadzą. Dlatego kes lepiej odpuść pisanie takich postów bo ktoś może wziąć to za poradę inwestycyjną, a firma progielda może Twoje wpisy potraktować jako główny powód do braku wzrostów i sabotowanie ich firmy na publicznym forum
Nie wiem czy napisałeś to ironicznie czy poważnie, ale nie zmienia faktu że przydałoby się to zgłosić bo zarówno ja jak i reszta czekamy na wzrosty, a jego wpisy na pewno nie pomagają i działają na psychikę słabszych graczy jak również na oczernianie spółki w oczach potencjalnych akcjonariuszy. Moim zdaniem spółka jest dopiero po debiucie, wszystko przed nimi. Masa zmian więc zapewne również wiele innowacji, pomysłów i umów. Nie sądzę żeby ktoś wydał mln zł żeby tylko kupić sobie spółkę. Dlatego uważam ze milisystem jak i sunway wejdą we współprace. A 10zł w skali roku jest realne. Przy Milisystem też się śmiali jak było 4zl ze nie ma szans na 10zł. Retorykę szybko zmienili ludzie jak wpadały pakiety po 500k zł na zakupie i cena poszybowała do 12zł.
Jest to moja czysta opinia, a post nie jest żadna poradą inwestycyjną, proszę o nie podejmowanie decyzji finansowych w oparciu o moje wpisy.
Nie wiem gdzie zgłosić że przez twoje wpisy straciłem pieniądze miedzy innymi że firma będzie produkować broń I amunicję i parę innych wpisów że kurs będzie 10zl I wyżej ponoszę bardzo duże straty finansowe .
Jak mogłeś stracić skoro kurs był na poziomie 2.1-2.3 w tamtym czasie, a skoro kupiłbyś w tej okolicy i sprzedałeś na spadkach to zwyczajnie nie masz pojęcia o giełdzie, dodatkowo, ani przez chwilę nie napisałem że wzrost do 10zl będzie w ciągu paru dni czy tyg. To jest spółka typowo długoterminowa. Tutaj dopiero się chłopaki rozkręcają. Skoro na takich podstawach tracisz kase to odpuść giełdę bo szkoda Twojej kasy lepiej wydaj ją na szkolenia w tym zakresie i wróć za pare lat. Dodatkowo o wszelkie braki wzrostu ceny możesz mieć pretensje do siebie i swoich wpisów. Tak poza tematem to nie wierzę w ani jedno Twoje zdanie tak jak mam nadzieję reszta forum która obserwuje Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu.
Wystarczy napisać do władz spółki namiary na linkedin . Na Excellence to nie pierwszy przypadek było ich znacznie więcej bankier i słowo pisane nie jest anonimowe po wszystkich wpisach pozostaje ślad jeżeli ktoś bezpodstawnie oczernia spółkę musi liczyć się z odpowiedzialnością
Słuchaj betonie ty się nie martw o moje pieniądze patrz na swoje za poszywanie się pod mój nick też oberwiesz po uszach co dalej kurs leci w dół przecie ja nie sprzedaje do szkoły uczyć się podstaw giełdy.