Dnia 2023-09-28 o godz. 12:23 ~Moimzdaniem napisał(a): > Nie 2iem czemu usunięto, ale napisałem że doczekaliście się powrotu Prezesa
Widocznie przestraszyli się że znasz już wynik wyborów i postanowili cię skasować profilaktycznie. Na bankierze jak widać nie wolno pisać słowa "Prezes" bo źle się kojarzy. Można najwyżej napisać przewodniczący KO, ale bez żadnych negatywnych opisów fizjonomii lub cech charakteru. Można natomiast napisać że "nawet Prezesa zasypali". I to jest zdecydowanie dobra wiadomość.
Dnia 2023-09-28 o godz. 14:33 ~Moimzdaniem napisał(a): > Mi chodziło o Prezesa PS firmy Cog. Politycznie się nie udzielam
Zrozumiałem doskonale że chodziło Ci o naszego Prezesa Przemysława Sztuczkowskiego. Zażartowałem tylko że skasowano Ci taki niewinny wpis o Prezesie bo z niepokojem obserwuję wszechogarniające polityczne szaleństwo które dotarło nawet na portale giełdowe typu bankier czy money. Uważam to za bardzo szkodliwe i krótkowzroczne działanie, a politycznie staram się również nie udzielać. Z dwóch znanych mi prezesów zdecydowanie bardziej interesują mnie poczynania prezesa Sztuczkowskiego ponieważ od dobrych paru lat inwestuję w jego firmę i mam nadzieję jeszcze parę złotych tu zarobić. A polityka jest mi obojętna, aczkolwiek bywa że ma wpływ na inwestycje.