• Jak poznać gdzie jest dołek? Autor: ~oze [31.61.248.*]
    Opracowałem pewien algorytm który sprawdza się doskonale na walorach OZE.

Ustaliłem bowiem że zachodzi korelacja między spadkiem kursu a ilością wątkow zohydzających spolkę publikowanych przez: prawnuka, dajjuzspokoj i podradomskiegojamnika.

Teraz będą wzrosty

A kiszka zostanie jak zwykle na peronie :)
  • Re: Jak poznać gdzie jest dołek? Autor: ~dajjuzspokoj [91.201.120.*]
    Dnia 2023-09-19 o godz. 11:12 ~oze napisał(a):
    > Opracowałem pewien algorytm który sprawdza się doskonale na walorach OZE.
    > >
    > > Ustaliłem bowiem że zachodzi korelacja między spadkiem kursu a ilością wątkow zohydzających spolkę publikowanych przez: prawnuka, dajjuzspokoj i podradomskiegojamnika.
    > >
    > > Teraz będą wzrosty
    > >
    > > A kiszka zostanie jak zwykle na peronie :)

To że się śmieję z twojej głupoty i z głupoty vincenciego łba to nie znaczy że zohydzam spółkę. Tak samo jak wycieram twój kłamliwy pysk, twoimi wcześniejszymi wpisami, które udowadniają że łżesz w żywe oczy to też nie zohydzanie spółki. Zohydzacie spółkę to wy dwaj pokazując potencjalnym inwestorom, że może to być niebezpieczny interes skoro takie dwa oszusty jak ty i vincenciłeb bez umiaru na nią naganiają posuwając się nawet do kłamstw czy manipulacji.
  • Re: Jak poznać gdzie jest dołek? Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Taa? Dawaj marże spki i mega straty na handlu energią w 2023 spółek zależnych, które rzekomo wyczytałeś w monitorach sądowych z KRS, haha
    Usprawiedliwia cię jedynie to, że jesteś g. (łąbem i nie manipulujesz z premedytacją jak pisormowiec, podradomskipiesek:)
  • nie znam żadnego wpisu Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    w którym zohydzam tą spółkę.
    pisanie prawdy jest TYLKO pisaniem prawdy

obrót tu jest ok 25.000 zł na sesję. Poważna ingerencja - to wejście/wyjście ok 1% tej kwoty czyli 250 zł.....
    dyskrecja to ok 25 zł......

Stąd pytanie czy dajecie pakiety po 12 akcji czy 24 akcje

to nie ja pisałem o graniu na spadki
  • Re: nie znam żadnego wpisu Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Jak ci się nie podobają obroty to idź na Orlen albo CD Red. Tylko tam nie widziałem +80% w dwie sesje a tu tak:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.248.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak poznać gdzie jest dołek? Autor: ~dajjuzspokoj [91.201.120.*]
    Dnia 2023-09-19 o godz. 12:06 ~Vincent napisał(a):
    > Taa? Dawaj marże spki i mega straty na handlu energią w 2023 spółek zależnych, które rzekomo wyczytałeś w monitorach sądowych z KRS, haha
    > > Usprawiedliwia cię jedynie to, że jesteś g. (łąbem i nie manipulujesz z premedytacją jak pisormowiec, podradomskipiesek:)

Wklej linki z moimi rzekomymi wypowiedziami na poparcie twoich kłamstw które wyrzygałeś wyżej. Łżesz! Ty imbecylu nie rozumiesz tego co czytasz. Nawet nie wiedziałeś kiedy ma być pierwsza część zwrotu akcji:

"Autor: ~odp [84.205.172.*] 2023-09-14 16:35
    Opublikowano przy kursie:  0,90 zł , zmiana od tamtej pory: 3,56%
    Re: pyrki wy wiecie nie? Zegar tyka, a KNF was obserwuje
    Pierwsza rata wrzesień 23, g.(łąbie, wystarczy poczytać, ale w monitorach tego nie ma:)
    Przy 1,2 super zysk, ale i tak oddam pyrom po 5"

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-pyrki-wy-wiecie-nie-zegar-tyka-a-knf-was-obserwuje,62458523.html
  • Re: Jak poznać gdzie jest dołek? Autor: ~podradomskijamnik [83.26.187.*]
    No jak to jak poznać? Bardzo prosto! Clowny z "bocwany" dostają wtedy kociokwiku. Biegaja po forum i bredzą o ostatecznym odleszczaniu, o zohydzaniu firmy, o nieudanej próbie zaniżania kursu, o tym jak to trzeba teraz kupować, bo kto teraz nie kupi ten przegra życie i na koniec bredzą coś o zwrotach pożyczek, które kurs w stanie 98 letniego trupa mają odmienić w 20 letniego olimpijczyka.
[x]
OZECAPITAL 5,61% 0,56 2025-09-23 13:15:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.