Opracowałem pewien algorytm który sprawdza się doskonale na walorach OZE.
Ustaliłem bowiem że zachodzi korelacja między spadkiem kursu a ilością wątkow zohydzających spolkę publikowanych przez: prawnuka, dajjuzspokoj i podradomskiegojamnika.
Dnia 2023-09-19 o godz. 11:12 ~oze napisał(a): > Opracowałem pewien algorytm który sprawdza się doskonale na walorach OZE. > > > > Ustaliłem bowiem że zachodzi korelacja między spadkiem kursu a ilością wątkow zohydzających spolkę publikowanych przez: prawnuka, dajjuzspokoj i podradomskiegojamnika. > > > > Teraz będą wzrosty > > > > A kiszka zostanie jak zwykle na peronie :)
To że się śmieję z twojej głupoty i z głupoty vincenciego łba to nie znaczy że zohydzam spółkę. Tak samo jak wycieram twój kłamliwy pysk, twoimi wcześniejszymi wpisami, które udowadniają że łżesz w żywe oczy to też nie zohydzanie spółki. Zohydzacie spółkę to wy dwaj pokazując potencjalnym inwestorom, że może to być niebezpieczny interes skoro takie dwa oszusty jak ty i vincenciłeb bez umiaru na nią naganiają posuwając się nawet do kłamstw czy manipulacji.
Taa? Dawaj marże spki i mega straty na handlu energią w 2023 spółek zależnych, które rzekomo wyczytałeś w monitorach sądowych z KRS, haha
Usprawiedliwia cię jedynie to, że jesteś g. (łąbem i nie manipulujesz z premedytacją jak pisormowiec, podradomskipiesek:)
Dnia 2023-09-19 o godz. 12:06 ~Vincent napisał(a): > Taa? Dawaj marże spki i mega straty na handlu energią w 2023 spółek zależnych, które rzekomo wyczytałeś w monitorach sądowych z KRS, haha > > Usprawiedliwia cię jedynie to, że jesteś g. (łąbem i nie manipulujesz z premedytacją jak pisormowiec, podradomskipiesek:)
Wklej linki z moimi rzekomymi wypowiedziami na poparcie twoich kłamstw które wyrzygałeś wyżej. Łżesz! Ty imbecylu nie rozumiesz tego co czytasz. Nawet nie wiedziałeś kiedy ma być pierwsza część zwrotu akcji:
"Autor: ~odp [84.205.172.*] 2023-09-14 16:35 Opublikowano przy kursie: 0,90 zł , zmiana od tamtej pory: 3,56% Re: pyrki wy wiecie nie? Zegar tyka, a KNF was obserwuje Pierwsza rata wrzesień 23, g.(łąbie, wystarczy poczytać, ale w monitorach tego nie ma:) Przy 1,2 super zysk, ale i tak oddam pyrom po 5"
No jak to jak poznać? Bardzo prosto! Clowny z "bocwany" dostają wtedy kociokwiku. Biegaja po forum i bredzą o ostatecznym odleszczaniu, o zohydzaniu firmy, o nieudanej próbie zaniżania kursu, o tym jak to trzeba teraz kupować, bo kto teraz nie kupi ten przegra życie i na koniec bredzą coś o zwrotach pożyczek, które kurs w stanie 98 letniego trupa mają odmienić w 20 letniego olimpijczyka.