• Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~Skup [83.21.25.*]
    Sausage Wars dopiero weszlo. Powinno isc teraz wysoko. Wyżej jest Paper.io i Hole.io
  • Re: Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~TOP [5.173.210.*]
    Co 3-5 dni mamy premierę jakiejś gry Qubiczek wszedł do Ligi Mistrzów gmadevu a na promocji jest w tej chwili grubo ponad 40 gier!
  • Re: Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~Longseller [31.0.3.*]
    "Co 3-5 dni mamy premierę jakiejś gry Qubiczek wszedł do Ligi Mistrzów gamedevu a na promocji jest w tej chwili grubo ponad 40 gier!"
    Hole io. jest 13! Paper io. jest 54! a już 5 października największa premiera Bang on Balls na PC i konsole wszystkie !
    jest grubo na przyszły rok podobnie a wchodzimy w najlepszy okres sprzedaży gier
  • Re: Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~Jolka [5.173.159.*]
    To czemu kapitalizacja jest na poziomie warzywniaka... sporego. Te informacje mają wszyscy a popyt słaby. Wprawdzie od 1.6 do 3.2 to 100 % ale to nadal bardzo mało. Chyba qubik nie jest lubiany w "towarzystwie" NC. Pieczysty powinien dążyć na główny parkiet ale do tego kapitalizacja jest potrzebna i kółko się zamyka.
  • Re: Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~Riddles [83.21.25.*]
    Spokojnie. Rynek w końcu zauwazy. Fundusze muszą mieć czarno na białym wyniki zeby wejsc. Czyli będą łykać w listopadzie.
  • Re: Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~src [5.184.214.*]
    Bo ludzie nie myślą. Ja jak wchodziłem w 4mass po wynikach za 1kw to znajomy, któremu to poleciłem wolał one more level :) tłumaczyłem mu że tam wyniki dramat a kapitalizacja ogromna a na 4mss kapitalizacja mała a wyniki kozackie i jest mocno niedowartościowana. Wczoraj jak atakował 7zl wyszukalem mu na messengerze fragment naszej rozmowy gdy kurs był w okolicy 3 zł i napisałem mu tak "w tym roku 7-8zl jeśli w kolejnych kwartałach powtórzą wyniki"
    Tu jest podobnie. Był sukces everdream Valley a kapitalizacja była poniżej 20mln gdzie taki oml ponad 200mln. A przecież mamy cała masę gier które dają fajne sianko. No i po wynikach poszło pięknie w górę. Zakupy zacząłem między 1.7- 1-8 i ktoś wtedy mocno oddawał. Ludzie nie myślą :)
  • Re: Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~Wieszcz [37.225.87.*]
    No i z takimi osobami to ja mogę pogadać, jakąś grupę zrobić, wymienić się doświadczeniami. A nie czytać o tym kto jakie majteczki nosi, jak to tutaj bywało.
  • Re: Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~Ciichooo [83.21.25.*]
    Kiełbaski juz 58. Paper.io 56. Hole.io 11
  • Re: Sausage Wars top 77 w USA, w top 100 3 gry Autor: ~src [46.134.125.*]
    Najlepsze jest to, że po drugim kwartale i tym co możemy oszacować patrząc na trzeci kwartał to obecna kapitalizacja jest całkowicie uzasadniona ze wskazaniem na lekko niedowartościowaną. Nawet gdyby okazało się że bang on balls nie sprzeda się wcale to i tak wyniki będą świetne :)
[x]
QUBICGMS -5,42% 1,14 2025-11-21 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.