Dzień dobry.
Przynoszę wam dobrą nowinę.
Wszedłem mocno w TORPOL.
Ci co mnie znają wiedza co to znaczy. Ci co mnie nie znają… cóż, to poznacie. Po kursie Torpol.
Powodzenia i pomyślności dla Torpol.
Od razu info dla moich fanów np z Patentusa: tak jak pisałem, Patentus mam i będę mieć długo. Torpol to kolejna moja inwestycja.
Nie ustaliłem jeszcze target profit. Na pewno powyżej 30 zł.
Obserwuje wciąż ale już będąc w środku. Zakładam dobieranie jak potwierdzi się ruch w górę.
Jeszcze w GLCosmed? Wow gratuluje wytrwałości! Słyszałem, ze dobre wyniki pokazali.
Ja przez ostatnie dwa lata zajmowałem pozycje bez spektakularnych ruchów. Dopiero teraz zaczyna się okres wypłat. Ruszył Patentus i pójdzie bardzo wysoko. Tutaj tez będę obserwować. Jak na szerokim zacznie się hossa to i Torpol pójdzie mocniej. Pozostałych na razie nie ujawniam bo jeszcze montuje portfel tam, muszę podobierac.
Panie grzybiarzu ty na grzybach a Twój patentus w tym czasie ma zrzut jak na wodospadzie Niagara czarno to wróży torpolowi jak tu wlazles idź lepiej na Będzin
Kolejny nawiedzony.
Idź przeczytaj mój post OŚWIADCZENIE na Patentusie. Niewielu doczeka nagrody bo nasi inwestorzy są mało bystrzy i nie widza jaki setup się właśnie na Patentusie tworzy.
Tam będzie powyżej 10 zł. Mniej niż rok czasu czekania. Zapisz sobie to i wróć przeprosić tak jak reszta co szydziła gdy było po 1,2 kiedy to pakowałem pod korek.
Tutaj tez będzie wysoko i naprawdę trzeba być niewidomym by tego nie widzieć patrząc na ruch kursu i przewalanie pakietów.
Zreszta jak zawsze - prędzej czy później każdy przyznaje mi racje.