Brawo, brawo, brawo - kurs przykładnie zarżnięty. Niskie obroty, stypa na forum. Ktoś tu musi być z siebie bardzo dumny. Ale co tam inwestorzy - na flaszkę nie będzie za mało.
Patrząc po tym co widać na pierwszy rzut oka: Bullets & Brains - strona na steam jest, newsletter poszedł razem z trailerem więc powoli idzie. The High moon - cisza od jakiegoś czasu na X Odyssey Tactics - od miesiąca na X cisza, było w top sellers (nie sprawdzałem gdzie jest teraz), wyświetleń ponad 60k materiałów na X Reszta portfolio - promki to tu to tam, żeby sprzedaż się lepiej kręciła.
Ogólnie nie ma na czym konkretnie oka zawiesić (a przynajmniej nie mam na to czasu, żeby obserwować - za dużo projektów mam na głowie w tym roku).
Po co się pocieszasz, popuścił rosinski a potem prezes spuścił dawkę makulatury na dobicie leszcza. I sie dziwisz że pouciekali a kurs dogorewa. Kto ci kupi teraz akcje jak znow może nasypać jak obrot się zrobi.
Dobił kurs tym sypaniem i tonie, coraz bliżej 7gr. Typowy gniot na takie miano zasłużył!
A co prsy 6 czy 5gr będsiesz pisać czym się pocieszysz, tracisz i tracisz i tracisz a prezes się śmieje
Faktem też jest że prezes wysypał papier ponizej nominału w chwili kiedy to drobnica łudziła się że koniec sypania goscia z rady. Taki psikus.
Ty widzisz i każdy na haku takie są fakty, tracisz kasę. Jedynie mogą być na plusie ci co grali pod infa. Teraz może byc podobnie podbitka i wysyp papieru. Taki psikus. Psik