• Do Alusia Autor: ~Matematyk [31.0.45.*]
    Brawo, brawo, brawo - kurs przykładnie zarżnięty. Niskie obroty, stypa na forum. Ktoś tu musi być z siebie bardzo dumny. Ale co tam inwestorzy - na flaszkę nie będzie za mało.
  • Re: Do Alusia Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    Może i stypa. Tylko o czym tu pisać?

Patrząc po tym co widać na pierwszy rzut oka:
    Bullets & Brains - strona na steam jest, newsletter poszedł razem z trailerem więc powoli idzie.
    The High moon - cisza od jakiegoś czasu na X
    Odyssey Tactics - od miesiąca na X cisza, było w top sellers (nie sprawdzałem gdzie jest teraz), wyświetleń ponad 60k materiałów na X
    Reszta portfolio - promki to tu to tam, żeby sprzedaż się lepiej kręciła.

Ogólnie nie ma na czym konkretnie oka zawiesić (a przynajmniej nie mam na to czasu, żeby obserwować - za dużo projektów mam na głowie w tym roku).

Pozdrawiam
  • Re: Do Alusia Autor: ~Gniot [37.187.218.*]
    Po co się pocieszasz, popuścił rosinski a potem prezes spuścił dawkę makulatury na dobicie leszcza. I sie dziwisz że pouciekali a kurs dogorewa. Kto ci kupi teraz akcje jak znow może nasypać jak obrot się zrobi.
    Dobił kurs tym sypaniem i tonie, coraz bliżej 7gr. Typowy gniot na takie miano zasłużył!
    A co prsy 6 czy 5gr będsiesz pisać czym się pocieszysz, tracisz i tracisz i tracisz a prezes się śmieje
  • Re: Do Alusia Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    Czy ja się pocieszam? Albo kogoś tutaj? Albo mam takie intencje? Lub w drugą stronę? Suche fakty podaję.
  • Re: Do Alusia Autor: ~Psik [37.187.218.*]
    Faktem też jest że prezes wysypał papier ponizej nominału w chwili kiedy to drobnica łudziła się że koniec sypania goscia z rady. Taki psikus.
    Ty widzisz i każdy na haku takie są fakty, tracisz kasę. Jedynie mogą być na plusie ci co grali pod infa. Teraz może byc podobnie podbitka i wysyp papieru. Taki psikus. Psik
  • Re: Do Alusia Autor: ~eelo [31.61.181.*]
    eelo mowil jak jest

pozdrawiam naganow
[x]
MUNAR -2,37% 0,37 2026-05-22 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.