• 50 zł stawiam do końca roku. Autor: ~lmi [37.47.94.*]
    Chyba ze będą spadki na szerokim to może być problem. Jestem do tego przekonany. Nie naganiam. Będę kibicował aby stało się to realne. Prosze mi życzyć powodzenia. Dziekuje
  • Re: 50 zł stawiam do końca roku. Autor: ~Leo [93.159.184.*]
    Za ile akcji?
  • Re: 50 zł stawiam do końca roku. Autor: ~lmi [37.47.94.*]
    Za jedną. Raport mnie rozwalił. Widze tutaj mega niedoszacowanie i tym się kieruje. Czyli fundamentem.
  • Re: 50 zł stawiam do końca roku. Autor: ~123 [37.30.18.*]
    Tak to jakoś może wyglądać.
  • Re: 50 zł stawiam do końca roku. Autor: ~leon [185.244.85.*]
    Jeżeli właściciel chce skupić akcje z rynku to nie pozwoli na taki wzrost ceny,ma większość i moga skubać powoli .Przez to duże wahania kursu podczas sesji.
    Nie po to dofinansował firmę i kredytu udzielił aby dzielić się zyskami z ludkami,nie bądź frajerem.
    Spekuła swoje a fundamenty jak spłacą znacznie zadłużenie to się znacznie poprawią.
    Pytanie czy zarząd i właściciele będą działać przejrzyście i transparentnie ???

Pytanie czy rynek pozwoli. Rynek raczej dyskontuje to co wie. A wie już to że spółka zaczyna zarabiać i ma mega Cash Flow. Więc za cenę 5,3 może sobie prezesina nakupić jajek w markecie
    Stawiam na 2 Gobarto tylko wyżej bo akcji 5x mniej i niska kapitalizacja. 50 zł może się wydawać abstrakcją ale na Gobarto też nikt nie wierzył a kurs pow. 30 się zakręcił a akcji powtarzam x5 i kapitalizacja miliard. Oczywiście tych 2 firm nie należy porównywać bo to inny segment ale sugerować się ceną którą proponuje Zarząd do zbadania rynku nie można się kierować . Bo to nawet nie jest wezwanie tylko sondaż.
  • Re: 50 zł stawiam do końca roku. Autor: ~nowicjusz [77.252.179.*]
    70% spółek w moim portfelu to spółki niedoszacowane niektóre od 2 lat, więc nie wierzę w żadne analizy
  • Re: 50 zł stawiam do końca roku. Autor: ~leon [185.244.85.*]
    Czasy takie i trzeba być realistą ,nie ma się co podniecać wynikami.
    Zysk kwartał do kwartału i spłata zobowiązań,wtedy będzie widać czy to nie jednorazowe zdarzenie czy kreatywna księgowość pod publikę.
    Moje indywidualne typy (nie naganiam,sam zrób rozeznanie) na nadchodzący czas i następny rok,takie bez wahań i zawału jak na Harperze to :
    Monnari,Autopartner,powoli i do przodu panowie.Wolę systematyczny wzrost niż takie odpały jak tutaj i wahania
    po +/- 25% .

[x]
HARPER 2,00% 5,10 2026-05-20 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.