Na 3,52 PLN stoi od jakiegoś czasu batonik 60 tys. akcji. Wrzuci ktoś mu pakiecik? Widać, nie ma za bardzo, co zbierać z prawej strony, jakaś sama drobnica.
W piątek też obróciło się trochę akcji, za ponad 200 tys. PLN.
Do końca roku coraz bliżej, a czym bliżej końca, tym więcej powinno zacząć się dziać z widocznych działań na spółce.
Bo to, że produkty FMCG z kolejnych współprac z uznanymi producentami to już norma: lody (już kilka rodzajów/smaków), ciastka, żelki, czy nowe napoje już kolejne smaki, to schodzi na bieżąco. Ładny zysk już po III kw., obejmującym wakacje powinni zaraportować.
Następny kwartał, to już zapowiadana gra karciana, a pewnie też i mobilna gra zostanie zaprezentowana, którą już dłuży czas przygotowują o nowych formatach na YouTube, nawet nie wspominając.
To, że J. Ciszewski i T. Biernacki (tak, ten z Dino) przez spółkę portfelową są w akcjonariacie nie trzeba przypominać. Skuteczni biznesmeni, którzy inwestują w pewne inwestycje i umieją swoje inwestycje prowadzić na giełdzie.
Dodatkowo jest okazja dla spółki przyśpieszyć skup, który jest zależny od obrotu ze średnio-sesyjnego obrotu z okresu czasowego.
W piątek ładnie pakiecik łyknęli w jednym zleceniu prawie 20k akcji, co go ktoś zostawił na sprzedaży. Już tam od jakiegoś czasu stał. Miał pewnie za straszaka robić.
Gruby nie dlatego jest gruby, bo głupi. Po co łykać dużo wyżej, jak strachliwe łapki dużo niżej gotowe oddać?
Tu chodzi teraz tylko o cierpliwość, bo to że będzie rosło razem z zyskami i rozwojem formy, to pewne...
Zobaczycie, że jeszcze giełdowymi śladami Friza będą inni podażać. Przykład, jaki macie, to ile projektów po Ekipie z celebrytami, yotuberami i innej maści spragnionych spieniężenia swoje medialnej sławy zaczęło wypuszczać napojów, batonów i innych projektów. Przecież, to Friz z Ekipą wskazali drogę i otworzyli oczy wszelkiej maści tworom medialnym.
Warto dodać że JC fakt jest w akcjonariacie...ale na tej inwestycji ma już ponad 400 procent zysku ...i 1 września odblokowuje im się 500 tys akcji więc takie koszyki jak teraz na 3.52... powinny się pojawiać czesciej
Domniemuje przewalanie akcji między koszykami i może pojawić się zmienność...nie mam na myśli popytu ale ja wróbelek więc niech Gołębie albo Jastrząb się wypowie
Ja za pozno na to zerknalem że jrh są zarobasami na na tym i przy 400 procentach .... teraz trzeba być ostrożnym.... na ich miejscu pogonilbym ile się da przy takim zysku... to nie krypto
Widzę że szczery inwestor zna portfel JRH...ale weź pod uwagę że Columbus w piku był wysoko ...eee/bbi też w piku miał 21 zł więc wiec wówczas zysk był na poziomie 2000%...i kto myślisz żonglował tymi akcjami ... wróbelki?czy...
Swoją drogą gdzie tu widzisz trucie d...ja podaje fakty że JRH ma +400 procent ...a wiekszosc wpisów na tym forum to właśnie bełkot ... mamrotanie ...trolowanie ... i promowanie innych spółek i zero faktów i wyjaśnień ...więc przestań się wcinać bo nic nie wniosłeś.
Dnia 2023-09-19 o godz. 22:50 ~WróbelwGarsci napisał(a): > Swoją drogą gdzie tu widzisz trucie d...ja podaje fakty że JRH ma +400 procent ...a wiekszosc wpisów na tym forum to właśnie bełkot ... mamrotanie ...trolowanie ... i promowanie innych spółek i zero faktów i wyjaśnień ...więc przestań się wcinać bo nic nie wniosłeś.
To tak jak z Twoim wpisem. Niby chciałbyś cos mądrego napisać, a wychodzi jak zawsze...