Spółdzielnia zapowiadała korektę i spadki do poziomu 29 złotych. Mimo wysiłków nie udaje się jej wzbudzić masowej paniki i wyprzedaży. Na razie przerzuca worki sama. Wszystko wskazuje na to, że wyniki finansowe będą zaskakująco dobre. Bo - po pierwsze trwamy w sztucznej korekcie, po drugie wiadomo jakie kreatury piszą, że nie należy się spodziewać niczego dobrego. Pinokie wiadomo co tu robią - sieją tylko dezinformacje. Na 90 procent będzie odwrotnie, wyniki pozytywnie zaskoczą i rozpocznie się rajd. 3majcie się inwestorzy.
bedzie roslo....niemozliwe. Chyba troszke wam cos nie pyklo:) Zmien nicki na wiesz jaki bo na tym to juz jestes spalony:) A najlepiej odpocznij sobie jeszcze pare dni:)
Ale jak ja mam byc spalony skoro ja nie wprowadzam akcjonariuszy swiadomie w blad:):):) No ale zrob sobie dobrze i pisz dalej te bzdury ale z dobrego serca podbije znow watek w ktorym jest czarno na bialym pokazany mechanizm manipulacji na forum przez takie czlonki jak TY :):):)
Boli co...:):):) Ile na tym kolku w plecy? Jak juz sie chwytacie do takich tanich chwytow jak podszywanie sie pod niki czy przypisywanie mi tego co nigdy nie napisalem to musi byc naprawde niezla . Qu...ica na mnie..:):):) Ale wiesz ze to melodia dla moich uszu:) Im nizej tym lepiej....podlaczyc sie do nurtu a nie znim walczyc to sie juz nauczylem od pazdziernika ...:)