• Sztuczna korekta przed wspinaczką Autor: ~ixi [37.30.120.*]
    Spółdzielnia zapowiadała korektę i spadki do poziomu 29 złotych. Mimo wysiłków nie udaje się jej wzbudzić masowej paniki i wyprzedaży. Na razie przerzuca worki sama. Wszystko wskazuje na to, że wyniki finansowe będą zaskakująco dobre. Bo - po pierwsze trwamy w sztucznej korekcie, po drugie wiadomo jakie kreatury piszą, że nie należy się spodziewać niczego dobrego. Pinokie wiadomo co tu robią - sieją tylko dezinformacje. Na 90 procent będzie odwrotnie, wyniki pozytywnie zaskoczą i rozpocznie się rajd. 3majcie się inwestorzy.
  • Szczyt ,szczytow...:):):) IXI boss spoldzielni pisze ze.... Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    bedzie roslo....niemozliwe. Chyba troszke wam cos nie pyklo:)
    Zmien nicki na wiesz jaki bo na tym to juz jestes spalony:)
    A najlepiej odpocznij sobie jeszcze pare dni:)
  • Re: Szczyt ,szczytow...:):):) IXI boss spoldzielni pisze ze.... Autor: ~ixi [37.30.120.*]
    Prawda boli, tu jesteś już spalony i skompromitowany, ale gdzie indziej kto wie, może znów kogoś naciągnięcie i nagonicie.
  • IXI Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    Ale jak ja mam byc spalony skoro ja nie wprowadzam akcjonariuszy swiadomie w blad:):):)
    No ale zrob sobie dobrze i pisz dalej te bzdury ale z dobrego serca podbije znow watek w ktorym jest czarno na bialym pokazany mechanizm manipulacji na forum przez takie czlonki jak TY :):):)
  • Re: IXI Autor: ~ixi [37.30.120.*]
    Podbijaj podbijaj ja czasu na to nie tracę, bo Pinokio musiałbym podbić Ci wszystko.
  • Re: IXI Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    Boli co...:):):)
    Ile na tym kolku w plecy?
    Jak juz sie chwytacie do takich tanich chwytow jak podszywanie sie pod niki czy przypisywanie mi tego co nigdy nie napisalem to musi byc naprawde niezla . Qu...ica na mnie..:):):)
    Ale wiesz ze to melodia dla moich uszu:) Im nizej tym lepiej....podlaczyc sie do nurtu a nie znim walczyc to sie juz nauczylem od pazdziernika ...:)

• Re: IXI Autor: ~Ramzes [91.225.8.*]
    Na co czekacie na widłach kupicie
  • Re: IXI Autor: ~Iza [5.184.109.*]
    Ty piracie też dobry jesteś .
[x]
MEDICALG 1,42% 28,60 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.