Banda ubranych ciężko na to się patrzy. Módlcie się żeby się na 30 zatrzymało no inaczej nurkujemy dalej. Widzę po nickach, że pznp ubrali, marynarza33 ubrali, a pixi już dawno uciekł hehe
Jak ty szybko zmieniasz zdanie przy 38 inaczej pisales :):):):) Przyznaje ze jestem ubrany od 10zl.....:):):) Dawac na te 27zl a nie placzecie jak dzieci w piaskownicy... Wstawiacie ukryte S ,pozniej piszecie o tym na forum,sciagacie ,podbijacie kurs i znow zwala....czy ktos sie jeszcze na te ANALNE tricki nabiera:)
Bo to jest tak...Widac ze dwoja sie i troja zeby spuscic kurs na minus ale jakos ciezko im to wychodzi... Jak sie to oglada to naprawde lepsze o dobrego sitcomu:) Najlepsze jest to ze oni naprawde mysla ze ktos bedzie plakal jak spadnie na 27....:):):) Ja to nawet kredyt wezme zeby dokupc dodatkowe 10k jak spadnie ponizej 30..... z czasem poziom analow sie obniza....niestety
I jak tam pikaciku? Myślisz, że ktoś kto pisze trzeźwo jest z jakiejś wymyślonej spółdzielni? Chłopie jak się zatrzyma na 30 to będzie dobrze. A ty naganiaj dalej...
Ja nie naganiam tylko psuje wam zabawe.....Czy ty myslisz ze ktos normalny teraz wam oddaje ? Sypiecie sobie do workow i tyle w temacie:) A kto madry podbiera i ma z WAS mega polewke:) PAMIETAJ pazerny traci x2 .....A to ze nie gracie za swoje to nie oznacza ze nie ponosicie konsekwencji.. Im nizej tym lepiej ......:):):) Milej sesji:)