Ale uzasadnij na co ci sie ciezko patrzy? O fundamentach piszesz pieknie ale na socjologi to siedziales chyba w oslej lawce bo ta manipulacja cienko wychodzi:):):) Nie bylo podazy na poziomach 39-36zl w tamtym tygodniu a tu nagle przez dwa dni jeden sprzedaje( przerzuca) przez drugiego....:):):) Nie wiem czy takie zagrywki jeszcze na kogos jeszcze dzialaja,no pewnie na groszolapy .... Kto normalny i wie w jakim celu jest na tym walorze to sie cieszy bo moze dokupic w tak atrakcyjnej cenie:):) Milej ''ciezkiej''sesji":)
To szanowny kolego poco sie stresowac? Wylacz notowania bo po co to ogladac skoro to jest inwestycja na lata? Cos sie sam zamieszales w tych wywodach:):):) W kazdym badz razie zycze milego dnia bo dla mnie od jest bardzo mily:):):)
Nie było podaży na poziomach 36-39 bo zbierali kółkowicze z myślą o odbiciu. Popytu brak= odbicia brak i kółkowicze wywalają. I tak będzie się obsuwać do 28 lekko. Kompletny brak popytu o czymś świadczy, a 28 to nie moja samospełniająca się przepowiednia tylko tam znajduje się strefa jakiegoś konkretniejszego popytu.
Dnia 2023-09-18 o godz. 12:36 ~Marek napisał(a): > Nie było podaży na poziomach 36-39 bo zbierali kółkowicze z myślą o odbiciu. Popytu brak= odbicia brak i kółkowicze wywalają. I tak będzie się obsuwać do 28 lekko. Kompletny brak popytu o czymś świadczy, a 28 to nie moja samospełniająca się przepowiednia tylko tam znajduje się strefa jakiegoś konkretniejszego popytu.
Jak kurs nie idzie to wszystko wina kolkowiczow ... :):):) Pieknie tworzone teorie ale w moim odczuciu nie ma podstaw do az tak glebokiej korekty.Popyt juz sie uaktywnia tylko niektorzy niepelnosprawni wychylaja sie niepotrzebnie podbierajac z prawej strony:) Czas pokaze kto mial racje ....a ja mam go bardzo duzo:)
A dlaczego nie 12 czy 6zl jak piszesz o 22zl... .Ja myslalem ze ty troszke powazniejszy jestes niezaleznie od nick:):):) Jakos nie widac dzis checi oddawania akcji....juz 2h stoje i nic nie wrzucacie.Coprawda troszke wpadlo ale jak ma byc tak zle to sie nie krepowac prosze i sypac:)
Chudy, chyba powoli będziesz wracał do żywych ;) A z innej beczki - muszą być bardzo pewni rejestracji VCAST skoro podpisują już listy intencyjne dotyczące komercjalizacji tej technologii. Bardzo dobrze to wygląda :)