Wujku przez "ch", jeszcze nie koniec sesji, ale co ty na to? Naganiaj bardziej! Wykorzystaj swoją zerową wiarygodność. A może jesteście tak słabą spółdzielnią, że tylko na tyle was stać?
Załóż jeszcze jakiś wątek w którym będziesz mnie obrażał. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień sprawił, że już się więcej tutaj nie pojawisz mierny naganiaczu.
Sprzedałeś już czy jeszcze kisisz? Atakujesz mnie od 8.80 za akcję, nie pierwszy raz zresztą. Tak jak pisałem wyżej, wyszedłeś z nory jak pojawiło się trochę czerwieni po ponad 40% wzrostach. Trzeba było ładować torby kiedy pisałem ale nie, ty wolisz wisieć na haku i wylewać swoje żale - maskoprzegryw - idealnie pasuje do ciebie.
Mierny manipulancie, ja tutaj jestem na plusie, bo najwięcej kupiłem w okolicach 6.Niestety kupiłem też i wyżej od obecnej ceny. Natomiast ty pisałeś, że pojawią się jakieś informacje. I jak zwykle się nie pojawiły:). Kolejny raz udowadniasz, że jesteś z jakiejś spółdzielni.
Nie dogodzisz - było tanio to nie brali. Teraz płacz że urosło. Ciekawe co powiedzą za pół roku jak kurs będzie kilka poziomów wyżej o oni wywalą zadowoleni z 20-30% :)
Dwóc naganiaczy się dobrało:). Ale na szczęście macie tak przekonujące nicki, że wszyscy wam uwierzą... Hahaha. Starajcie się bardziej, bo coś słabo ta podbitka idzie. Racjonalista, wstaw jakiś wywiad sprzed pół roku. Najlepiej taki, gdzie prezes mówi, że emisji nie będzie. Wujku przez Ch, obiecaj jakieś informacje.