• Teraz albo nigdy Autor: ~FOMO [37.30.116.*]
    Czy się mylę? Może Pani Zofia się wypowie albo Pan eliasz. Dziękuje z góry
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~Realista [31.61.171.*]
    "Patrzcie - Eliasza wzywa" - To może być dobry znak. TAMTEN się odrodził.
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~eliasz [89.64.27.*]
    Wiadomo mi,że p.Małecki to niezwykle uczciwy człowiek NIe pozostaje mi nic innego jak spokojnie czekać na końcowe korzystne rozstrzygnięcie.Do tego samego państwa również namawiam.
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~Realista [31.61.171.*]
    Obyś miał rację. Wielu uważa, że Jarosław Kaczyński tak samo jest uczciwy, a drugie tyle, że nie. Jak jest więc naprawdę? Czy jest jakaś obiektywna jedna prawda, czy dowolna - jak kto woli? Jakie masz zdanie w tej kwestii?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Dnia 2023-09-16 o godz. 13:49 ~eliasz napisał(a):
    > Wiadomo mi,że p.Małecki to niezwykle uczciwy człowiek NIe pozostaje mi nic innego jak spokojnie czekać na końcowe korzystne rozstrzygnięcie.Do tego samego państwa również namawiam.

Ja też tak uważam , skoro Pan Małecki zadbał o swoją kieszeń to z automatu musi zadbać i o naszą ,
    tylko nie wiem co nastąpi wcześniej , korzystne rozstrzygnięcie , czy sąd ostateczny ?
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~FOMO [37.30.114.*]
    eliaszu dzięki za słowa otuchy. Byle te 800 zł było to już nie będę stękał więcej
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~Cichy [37.19.200.*]
    Niestety uczciwość to za mało na te wszystkie gnidy.
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~Peter [188.166.21.*]
    Dnia 2023-09-16 o godz. 13:49 ~eliasz napisał(a):
    > Wiadomo mi,że p.Małecki to niezwykle uczciwy człowiek NIe pozostaje mi nic innego jak spokojnie czekać na końcowe korzystne rozstrzygnięcie.Do tego samego państwa również namawiam.

No może i uczciwy, ale nieudacznik w tym zawodzie będący jakimś-tam robotnikiem w innym, jeszcze przed emeryturą.
    No chyba że ktoś mądry nim teraz kieruje. Może ktoś cos powie na ten temat dla uspokojenia nerwów?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.66.223.*]
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~student [148.122.184.*]
    Obraziłeś człowieka, a na końcu chcesz żeby ktoś ci uspokoił nerwy wypowiedzią, ciekawe czy w życiu realnym też się tak zachowujesz, obrażając ludzi bezkarnie, nie ma co żałować takich ludzi jak ty Peter, pasujesz do tego forum idealnie
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~Realista [31.61.174.*]
    Nie rozumiem w czym Peter obraził RM. Gdyby ktoś napisał, że Jarosław Kaczyński jest nieudacznikiem w grze w piłce nożnej, to byłaby to obraza dla Jarosława, czy nie? Uważam, że nie, bo Jarosław nigdy nie zaprezentował żadnych dobrych wyników w tej dyscyplinie, a więc byłoby to tylko stwierdzenie faktów. A jakie pozytywne wyniki w zarządzaniu Petrolem zaprezentował RM? - Żadne!
    No to coś mu się udało, czy nie udało zrobić? Jest udacznikiem, czy nieudacznikiem? Gdzie tu jest obraza? No chyba, że uważasz, że tak jak w Korei Północnej wodza można jedynie wychwalać i bezgranicznie wielbić.
    To twoje postrzeganie świata, jeśli ktoś coś zrobi źle to mam go obrażać?no raczej nie obrazasz na codzień ludzi dookoła ciebie bo by to się źle skończyło, ale mądrować w internecie to potrafisz i to jest słabe, łatwo oceniać innych, skoro nic nie zrobiłeś dla petrola to mam cie zwyzywać?no raczej nie
    No ale wyjaśnij mi gdzie tu jest obraza? Ja na przykład jestem nieudacznikiem w grze na fortepianie. Jeśli mi to powiesz, to będziesz miał rację, bo tak jest i nie mam dowodów, by było inaczej i nie będę czuł się obrażony. Czy Ty tego nie łapiesz? A jakie osiągi ma RM w zarządzaniu Petrolem?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [148.122.184.*]
    Dnia 2023-09-16 o godz. 23:53 ~student napisał(a):
    > Nieudacznik to osoba której na ogół nic się nie udaje, ty tylko nie potrafisz grać na fortepianie, wiec nie jesteś nieudacznikiem i nikt nie ma prawa cie obrażać tylko dlatego ze źle grasz na fortepianie, to nie korea

Chodzi o to, by znać swoje miejsce w szeregu i nie balansować na szczytach swoich kompetencji - mieć trochę pokory / mierzyć siły na zamiary. Tego RM brakuje - już w pierwszej rozmowie tym epatował. To tak jakbym ja chciał rozegrać mecz z Igą Świątek albo karne z Robertem Lewandowskim lub zawalczyć w klatce z Pudzianem - beznadzieja albo jak wolisz - nieudacznictwo.
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~Co [5.173.208.*]
    W sumie to niezła jest z was Banda de.bili firma padła kilka lat temu a wy tu nad wartością akcji debatujecie.
    ale nikt inny za to się nie zabrał
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.84.123.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.146.4.*]
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~wróżka [195.146.4.*]
    Dnia 2023-09-16 o godz. 23:53 ~student napisał(a):
    > Nieudacznik to osoba której na ogół nic się nie udaje

Peter powiedział:
    ---------------------------
    To akurat nieudacznik życiowy a tego nie mówiłem.
    Ale jak zabiera się za jakąś robotę ktoś kto się na niej nie zna, jest nieudacznikiem albo i..tą.
  • Re: Teraz albo nigdy Autor: ~Realista [37.225.36.*]
    Dnia 2023-09-17 o godz. 13:46 ~student napisał(a):
    > ale nikt inny za to się nie zabrał

Czyli co, teraz RM zabierze się za reprezentację Polski w piłce nożnej - zostanie trenerem? - Ten sam poziom fachowości jak przy Petrolu.
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.