Wiadomo mi,że p.Małecki to niezwykle uczciwy człowiek NIe pozostaje mi nic innego jak spokojnie czekać na końcowe korzystne rozstrzygnięcie.Do tego samego państwa również namawiam.
Obyś miał rację. Wielu uważa, że Jarosław Kaczyński tak samo jest uczciwy, a drugie tyle, że nie. Jak jest więc naprawdę? Czy jest jakaś obiektywna jedna prawda, czy dowolna - jak kto woli? Jakie masz zdanie w tej kwestii?
Dnia 2023-09-16 o godz. 13:49 ~eliasz napisał(a): > Wiadomo mi,że p.Małecki to niezwykle uczciwy człowiek NIe pozostaje mi nic innego jak spokojnie czekać na końcowe korzystne rozstrzygnięcie.Do tego samego państwa również namawiam.
Ja też tak uważam , skoro Pan Małecki zadbał o swoją kieszeń to z automatu musi zadbać i o naszą , tylko nie wiem co nastąpi wcześniej , korzystne rozstrzygnięcie , czy sąd ostateczny ?
Dnia 2023-09-16 o godz. 13:49 ~eliasz napisał(a): > Wiadomo mi,że p.Małecki to niezwykle uczciwy człowiek NIe pozostaje mi nic innego jak spokojnie czekać na końcowe korzystne rozstrzygnięcie.Do tego samego państwa również namawiam.
No może i uczciwy, ale nieudacznik w tym zawodzie będący jakimś-tam robotnikiem w innym, jeszcze przed emeryturą. No chyba że ktoś mądry nim teraz kieruje. Może ktoś cos powie na ten temat dla uspokojenia nerwów?
Obraziłeś człowieka, a na końcu chcesz żeby ktoś ci uspokoił nerwy wypowiedzią, ciekawe czy w życiu realnym też się tak zachowujesz, obrażając ludzi bezkarnie, nie ma co żałować takich ludzi jak ty Peter, pasujesz do tego forum idealnie
Nie rozumiem w czym Peter obraził RM. Gdyby ktoś napisał, że Jarosław Kaczyński jest nieudacznikiem w grze w piłce nożnej, to byłaby to obraza dla Jarosława, czy nie? Uważam, że nie, bo Jarosław nigdy nie zaprezentował żadnych dobrych wyników w tej dyscyplinie, a więc byłoby to tylko stwierdzenie faktów. A jakie pozytywne wyniki w zarządzaniu Petrolem zaprezentował RM? - Żadne!
No to coś mu się udało, czy nie udało zrobić? Jest udacznikiem, czy nieudacznikiem? Gdzie tu jest obraza? No chyba, że uważasz, że tak jak w Korei Północnej wodza można jedynie wychwalać i bezgranicznie wielbić.
To twoje postrzeganie świata, jeśli ktoś coś zrobi źle to mam go obrażać?no raczej nie obrazasz na codzień ludzi dookoła ciebie bo by to się źle skończyło, ale mądrować w internecie to potrafisz i to jest słabe, łatwo oceniać innych, skoro nic nie zrobiłeś dla petrola to mam cie zwyzywać?no raczej nie
No ale wyjaśnij mi gdzie tu jest obraza? Ja na przykład jestem nieudacznikiem w grze na fortepianie. Jeśli mi to powiesz, to będziesz miał rację, bo tak jest i nie mam dowodów, by było inaczej i nie będę czuł się obrażony. Czy Ty tego nie łapiesz? A jakie osiągi ma RM w zarządzaniu Petrolem?
Dnia 2023-09-16 o godz. 23:53 ~student napisał(a): > Nieudacznik to osoba której na ogół nic się nie udaje, ty tylko nie potrafisz grać na fortepianie, wiec nie jesteś nieudacznikiem i nikt nie ma prawa cie obrażać tylko dlatego ze źle grasz na fortepianie, to nie korea
Chodzi o to, by znać swoje miejsce w szeregu i nie balansować na szczytach swoich kompetencji - mieć trochę pokory / mierzyć siły na zamiary. Tego RM brakuje - już w pierwszej rozmowie tym epatował. To tak jakbym ja chciał rozegrać mecz z Igą Świątek albo karne z Robertem Lewandowskim lub zawalczyć w klatce z Pudzianem - beznadzieja albo jak wolisz - nieudacznictwo.
Dnia 2023-09-16 o godz. 23:53 ~student napisał(a): > Nieudacznik to osoba której na ogół nic się nie udaje
Peter powiedział: --------------------------- To akurat nieudacznik życiowy a tego nie mówiłem. Ale jak zabiera się za jakąś robotę ktoś kto się na niej nie zna, jest nieudacznikiem albo i..tą.