Jak tam wasze pakieciki? Liczycie juz zyski? Ja tez 14.09 dokladnie o godzinie 10:01 otworzylem szampana i napawajac sie ta wiekopomna chwila obserwowalem jak wykres szybuje... a nie czekajcie przeciez nic sie nie stalo tu? Jak juz od dobrych paru lat. Czy przypadkiem nasz czarny kon nie jest aby zwyklym osiolkiem?
Brak jakiegokolwiek ruchu jest zastanawiający. Być może wcześniejszy wystrzał był drobną akumulacją albo dystrybucją. Gdyby układ zawarto teoretycznie kurs powinien szybować w gore. Gdyby odrzucono - w dół. Dlaczego zatem stoi w miejscu ??!
To jest ciekawe ale z innej strony; dlaczego nie było w systemie informacji o tym głosowaniu układu i potem o jego wyniku. Czy wiadomo jaki jest wynik?
Tutaj nie ma zarządu własnego. Kto ma przekazać informację. Pewno dowiemy się w sprawozdaniu za I kwartał, 14 listopada, Pani zarządca przekażę w swoim sprawozdaniu. Na tej spółce trzeba być cierpliwym.
,, krzepki ,, czy Ty czasem nie sprzedałeś w dołku , takie odnoszę wrażenie i chyba się nie mylę , jeszcze masz czas by odkupić bo chyba coś zaczynasz kumać , ktoś zamiata z prawej co jest jeszcze w w tej cenie wiele się nie da to fakt sam zbierałem 3 miesiące by mieć jakiś fajny pakiet w dobre cenie , może nawet od Ciebie , po co wylewasz żale jak niewiele wiesz ,, co w trawie piszczy ,, a Ty błaznujesz - pamiętaj tylko na ,, trupach,, zarobisz min. 1000% w krótkim czasie , ale nie namawiam na zakup waloru sam sobie zdecydujesz to nie moja bajka - tylko nie lubię jak ktoś pisze brednie nie znając AF , itp... tylko wstawia durny wpis .
odezwal sie naganiacz drobnych lub brzmisz jak taka przekupka targowa ktora krzyczy kupujta kupujta tanio i swieze... no niestety troche zgnile. liczy sie stan faktyczny od wielu lat coraz gorszy
to czemu jesteś tak zainteresowany tym walorem i tracisz swój cenny czas , nie widzę w tym sensu , jeśli chcesz kupić taniej to możesz mieć już problem ale próbuj kto wie może coś wpadnie