• Test na inteligencje Autor: ~NaWaleta [74.91.30.*]
    Ile kosztuje jeden nowy top ajfon ?
    Kapitalizacja 161,5 mln, czy 16,51 mln ? ktoś ma tu pełne gacie a niedawno biegał przed kamerą na golaska :) komedia

Czy ktoś ma nas za deblili ?

- w dniu 11 września 2023 roku 959 akcji po średniej cenie 3,61 zł za 1 akcję
  • Re: Test na inteligencje Autor: ~Stary [62.216.75.*]
    .... a 15go 2023 szarpnelu 118 akcji po 3,81 zł za 1 akcję
  • Re: Test na inteligencje Autor: ~ArTi [31.60.136.*]
    Widać jestem głupi bo nie rozumiem ani jednego ani drugiego. Wiecie ze sa zasady odnośnie ilosci akcji ktore moga skupić i jak je moga skupić?
    Nie wiem o co te zarzuty, chcialbym być mądrzejszy, wyjasnicie?
  • Re: Test na inteligencje Autor: ~wojtassi [89.71.5.*]
    Podawanie informacji o zakupie akcji za kwotę ok. 11.000 zł przy kapitalizacji Spółki 161 milionów zł
    to Monty Python GPW
    I jeszcze zakupy trwały jedynie 5 dni!

Ten tekst z ESPI jest już historyczny:
    "Akcje nabyte w powyższym okresie stanowią 0,008% w kapitale zakładowym Spółki oraz 0,008% w ogólnej liczbie głosów na WZ Spółki"

• Re: Test na inteligencje Autor: ~ArTi [31.60.147.*]
    Widać kolego masz problem czytania ze zrozumieniem. To jest informacja o skupie ze skończonego tygodnia, robią to na koniec każdego tygodnia. To ze ilosc jest nie duża zalezy od ograniczeń w skupie, tylko 25% dziennie ze średniego wolumenu bodajże z poprzednich 20 dni. Jest mały wolumen ,wiec i skup mały. Jak dobrze pamiętać juz skupili około 100 tys akcji, wiec w czym ty masz problem? Że nie zrobili tego w jeden dzien? W arkuszu na sprzedaż nie ma na ta chwile 100k do kupienia
  • Re: Test na inteligencje Autor: ~Miki [31.135.199.*]
    Arti. Co ty trolowi tłumaczysz, on i tak nie zrozumie?
    Przez przypadek znalazł się na wątku i jeszcze głupie pytania zadaje zanim poczytać samemu.
    Wg. mnie tak transparentnej spółki na NC jak Ekipa nie ma.
    Fajnie ze raportuja nawet takie drobnostki i czesto, robią to z własnej woli. Nikt ich do tego przecież nie zmusza
  • Re: Test na inteligencje Autor: ~ArTi [31.60.147.*]
    Trol nie trol, kazdy może przeczytać, są może osoby które sie tym nie interesowały i może też nie wiedzą. Ja sam jeszcze nie dawno dopiero zagłębiłem sie w zasady skupu.
    Czekamy na rozwój sytuacji, coś napewno sie zmieni bo w arkuszu nie widzialem taki pakietów na kupno od około 2 lat. Jestem ciekaw co z tego wyniknie
  • Re: Test na inteligencje Autor: ~NuBi [89.151.32.*]
    Jeżeli sami nie podbiją kursu nie nagonią nikogo na k to jest juz raczej pewne patrząc na wolumen w roku 2023.

Trzeba pamiętać że ta spółka nie broni się ani dywidentą, ani dofinansowaniami ani żadnym programem rozwoju. Żadne gamedev to nie będzie. Ekipa jako brand nie ma do zaoferowania nic prócz liczby wyświetleń a kto śledzi ten wie że trendy szybko sie zmieniają wraz z pokoleniem co około 10 lat więc ile Ekipie zostało?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Test na inteligencje Autor: ~Rambiosa [146.70.85.*]
    Dziękuję ci Wujku Dobra Rada za tak cenne zdanie.

Ale...

Mając na uwadze co piszesz, to tak samo za 10 lat jak zmienia się trendy może i większości spółek na GPW nie być.
    Ekipa działa, wypracowuje coraz lepszy zysk, co widać po ostatnim kwartale i mimo, że jest młoda spółką to rozwija się i chce być tak postrzegana, poza tym ma bardzo dobrą komunikacje na rynku. Pokaz mi inna spółkę która co miesiąc daje raporty z działania.

Poza tym, mógbys nie pisać bzdur, bo jakby spółka która cie nie interesuje, to po co wchodzić i poświęcać czas na pisanie bzdur?

Nie jesteś tu z pobudek altruistycznych, tylko też masz cel, aby straszć ludzi tymi bzdurami.

Pozwól że o swoja kasę zadbam sam, nie musisz udawać, że tak się o nią troszczysz, tym bardziej za darmo.
[x]
EKIPA -4,07% 1,42 2025-11-18 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.