Przecież widać co się dzieje. Nowy kontrakt ramowy na 15 baniek plus kolejne zewnętrzne, najlepszy raport od dawna a kolejne będą pewnie jeszcze lepsze. Nikt realnie nie sypie a kurs jest blokowany sztucznie, żeby wymęczyć leszcza. Do 60 bezpiecznie do 55 turbobezpiecznie do 50 za darmo. Jak odpali to 72 w 1 sesję.
Widać ze głowę nosisz nie od parady. I faktycznie to papier dla koneserów, ale ja liczę na powtórkę z Patentusa, niech tylko oficjalnie wypali kontrakt z Libia i pokażą dwa kolejne raporty w okolicy miliona.
Zlecenie awaryjne to dodatkowa, zapewne wieksza marża. Dziwi mnie brak dodatkowego popytu ale to standard na naszym rynku, że się będą zabijać po przebiciu 72.
Ja się nie dziwię, co dopiero oddawano akcje po 0,47, z prawej pakiecik po 0,51, i dzisiejsze 0,55 wydawało się drogo. Sam dziubnąlem 0,54 żeby nie żałować potem i słusznie.
Papier trzeba rozsądnie pakować jeśli ktoś wierzy i rozumie działalność spolki. Dobry czas na uśrednianie jak ktoś brał powyżej 72. Mnie interesuje kapitalizacja umożliwiająca awans z NC na GPW i mam nadzieje ze o taki kurs toczy się cała gra, na której wyniki trzeba spokojnie poczekać. Pamietajmy tez o ryzyku inwestycyjnym
Nawet nie ma jak z Tobą polemizować Kolego, bo fakty mówią swoje, ten papier może być hitem NC w 2024 jeśli beda powtarzalne zyski i takie Espi jak dzisiaj. Robi się tutaj coraz ciekawiej.