• docelowo 2 zł Autor: ~guru [83.11.172.*]
    wiąże te oczekiwania ze skupem akcji.
  • wyniki fatalne Autor: ~ali [94.254.190.*]
    moze i kiedys bedzie po 2 zl nawet pod koniec tego roku poki co to wyniki moga byc fatalne skoro wczesniej prognozy byly odwolane.....
  • Re: wyniki fatalne Autor: ~Red Berries1 [82.13.138.*]
    dobra inwestycja małe ff wycena smieszna skup w drodze , rozwazam zwiekszenie zaangazowania
    gg8016786 chetnie poklikam o procadzie
    trzymac sie
  • Re: wyniki fatalne Autor: ~jacek [89.238.14.*]
    Dzisiaj wszystko jest smieszne,nie tylko na polskiej gieldzie,tak,ze trzeba uwazac!Procad moze mocno kombinowac z wynikami,chca zebrac calosc z rynku i umorzyc a potem sobie uczwala dywidende!niezle cwaniaki,przestrasza losi i sa do przodu!Ja im nie oddam,mam czas,predzej,czy pozniej przyjdzie koniunktura i cierpliwi spija smietane.Kto ma slabe nerwy i nie ma pieniedzy na przeczekanie niech sobie da spokoj!wytrwali wezma wszystko!dotyczy to nie tylko procadu!Pozdrawiam.Masz pieniadze i czas to kupuj i czekaj!Kiedys mi podziekujesz za rade!Hossa rozpocznie sie w Polsce w 2011 roku i potrwa do 2018!teraz trzega akumulowac i czekac!Potem to dom z basenem i krokodylem jak kto lubi.
  • Re: wyniki fatalne Autor: ~jacek [89.238.14.*]
    Dnia 2009-01-10 o godz. 14:58 ~Red Berries1 napisał(a):
    > dobra inwestycja małe ff wycena smieszna skup w drodze ,
    > rozwazam zwiekszenie zaangazowania
    gg8016786 chetnie
    > poklikam o procadzie
    trzymac sie
    Dzisiaj wszystko jest smieszne,nie tylko na polskiej gieldzie,tak,ze trzeba uwazac!Procad moze mocno kombinowac z wynikami,chca zebrac calosc z rynku i umorzyc a potem sobie uczwala dywidende!niezle cwaniaki,przestrasza losi i sa do przodu!Ja im nie oddam,mam czas,predzej,czy pozniej przyjdzie koniunktura i cierpliwi spija smietane.Kto ma slabe nerwy i nie ma pieniedzy na przeczekanie niech sobie da spokoj!wytrwali wezma wszystko!dotyczy to nie tylko procadu!Pozdrawiam.Masz pieniadze i czas to kupuj i czekaj!Kiedys mi podziekujesz za rade!Hossa rozpocznie sie w Polsce w 2011 roku i potrwa do 2018!teraz trzega akumulowac i czekac!Potem to dom z basenem i krokodylem jak kto lubi.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.