• Wielkie odliczanie! Autor: ~dajjuzspokoj [91.201.121.*]
    Według niepiśmiennego głąba z szoferki do końca września 2023 roku tajemniczy pożyczkobiorca musi oddać część akcji PGFowi.
    Wtedy ma nastąpić według głąba mega up i bieda zawieszona na haku 4 zł ma być z niego uwolniona (do 4 zł się przyznał, ale został złapany na naganianiu przy prawie 5 zł, więc pewnie imbecyl został powieszony na 6 zł, jak prawie każdy kto się wtedy nabrał na prąd z ciasteczek)
    Tak więc czas start: 15 dni 10 godzin 15 minut
  • Re: Wielkie odliczanie! Autor: ~prawnuk [89.64.63.*]
    transakcja została zrealizowana najprawdopdobniej w środę. Jest już po.
  • Re: Wielkie odliczanie! Autor: ~dajjuzspokoj [91.201.121.*]
    Dnia 2023-09-15 o godz. 15:09 ~prawnuk napisał(a):
    > transakcja została zrealizowana najprawdopdobniej w środę. Jest już po.

Dlatego spokojnie poczekamy do vincenciołbowego terminu i zapytamy się "Co to się vincenciłbie tym razem stało?"buahahahahaha.
  • Re: Wielkie odliczanie! Autor: ~prawnuk [89.64.63.*]
    nic się nie stało.
    transakcji dokonano po cenie rynkowej.
    A czy ktoś zapłacił pod stołem, to nawet gdybym wiedział, to bym napisał. A nie wiem.
    tak czy inaczej prorok nic do tego nie ma - bo on sprawdzi tylko rynkowość ceny
    Dnia 2023-09-15 o godz. 15:28 ~prawnuk napisał(a):
    > nic się nie stało.
    > transakcji dokonano po cenie rynkowej.
    > A czy ktoś zapłacił pod stołem, to nawet gdybym wiedział, to bym napisał. A nie wiem.
    > tak czy inaczej prorok nic do tego nie ma - bo on sprawdzi tylko rynkowość ceny

Śmiem zakładać, że wróżby i przewidywania vincenciegołba co do 5 zł w związku ze zwrotem części akcji do końca miesiąca mogą się nie ziścić, więc zamierzam go 1 października zapytać: https://www.youtube.com/watch?v=9T_KVieachE
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.205.172.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wielkie odliczanie! Autor: ~oze [31.61.248.*]
    Banda gląbów co nawet raportu nie umie przeczytać. Odsyłam do kwartalnego PGF odnośnie terminów zwrotu poszczególnych pakietów akcji.

A ty prawnuk ćwokku nie pisz kłamstw bo się KNF tobą zajmie...
    Dnia 2023-09-15 o godz. 16:02 ~oze napisał(a):
    > Banda gląbów co nawet raportu nie umie przeczytać. Odsyłam do kwartalnego PGF odnośnie terminów zwrotu poszczególnych pakietów akcji.
    > >
    > > A ty prawnuk ćwokku nie pisz kłamstw bo się KNF tobą zajmie...

A po co kwartalny PGF? Jak vincenciłeb wie lepiej? Przecież to on o tym pyerdoli bez ustanku. Ale oczywiście będziesz go bezkrytycznie lizał po wątłym k.u.tasie bo podobnie jak ty wisi na haku.
  • Re: Wielkie odliczanie! Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    marza=zysk=0 halmut, dajjużspokoj dyktando v
  • Rzekomy zwrot akcji! Autor: ~podradomskijamnik [83.26.187.*]
    Rzekomy zwrot akcji, absolutnie niczego nie zmieni. Kurs będzie się trzymał swojego solidnego godnego i sprawiedliwego jednego złościszcza z parędziesięcioma groszami. Oczywiście po IIIQ po raporcie i ponownej straci poleci trochę w dół. Jeszcze niech pan prezes sprzeda kolejne udziały to będzie jeszcze ciekawiej.
  • Re: Rzekomy zwrot akcji! Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    porady podradomskiegoj
    bankomatu bydgoskiej szajki przestępczej, hahahahaha
    Ciebie powinni na rynku wystawiać po sumie, jako przykład f......ra
    A jakie udziały ormowskioszuscie sprzedał prezes, link proszę????
    Hahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.248.*]
  • Re: Rzekomy zwrot akcji! Autor: ~podradomskijamnik [83.26.187.*]
    Dnia 2023-09-15 o godz. 16:53 ~Vincent napisał(a):
    > A jakie udziały ormowskioszuscie sprzedał prezes, link proszę????
    > > Hahaha

Ścierwo nie kradnij moich tekstów, to ja pierwszy cię nazwałem ORMOwcem co zresztą jest prawdą
    A po drugie sobie łeb przebadaj bo nie pamiętasz najbliższej przeszłości:

https://www.bankier.pl/forum/temat_czemu-wrona-nie-informowal-mnie-przez-espi-ze-sprzedal-15-agrosteel,61927819.html

co za szmaciarz pyerd....
  • Re: Rzekomy zwrot akcji! Autor: ~odp [84.205.172.*]
    A to teraz Vincent jest ESPI dla ciebie, hahahaha
    Wracaj pod drzewo. Nie zdejmą cie już z haka na śmieciu INM, niebawem 100 mln nowych pp jak zdołaja jesienią utrzymać 0,18. A jak KNF się nie zgodzi na emisję game over.
    ha ha ha imbecyl nie pamięta co sam pisał kilka tygodni temu. Nie ma pojęcia co prezes sprzedał, ty masz serio chory łeb.
    A pod Radomiem nie wiedzą, że jest różnica w zbyciu udziałów spółki a sprzedaży cząstki udziałów w jednej ze spółek zależnych?
    Zapytaj pod drzewem, bydgoscy ci to wyjaśnią:)
    Dnia 2023-09-15 o godz. 17:32 ~Vincent napisał(a):
    > A pod Radomiem nie wiedzą, że jest różnica w zbyciu udziałów spółki a sprzedaży cząstki udziałów w jednej ze spółek zależnych?
    > > Zapytaj pod drzewem, bydgoscy ci to wyjaśnią:)

Nie próbuj się teraz wykręcać doskonale wiesz, że chodzi o te 15% steela, napisałem gdzieś że sprzedał udziały oze? Więc kłamliwa qurwo nie próbuj obracać kota ogonem. Sam japę o to darłeś że sprzedał a teraz niby nie pamiętasz.
  • Re: Rzekomy zwrot akcji! Autor: ~odp [84.205.172.*]
    bydgoska wydzielina ci rjem wychodzi koraliku. Ale nie martw się po fazie buntu, przychodzi... pogodzenie że stratą. Przed d.... em jeszcze pudlowi dasz buzi, hahahaha
    Podobnie jak nie wiedzą że jest różnica pomiędzy wymuskaniem frontowej elewacji budynku a postępem w wyjściu ze stanu surowego zamkniętego, hahahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.187.*]
    Dnia 2023-09-15 o godz. 17:39 ~Vincent napisał(a):
    > Podobnie jak nie wiedzą że jest różnica pomiędzy wymuskaniem frontowej elewacji budynku a postępem w wyjściu ze stanu surowego zamkniętego, hahahaha

I poleciało ścierwo do moderatora na skargę hahaha. O czym ty w ogóle dzbanie pieprzysz? Jaka elewacja? Ale masz chory łeb. I nieźle dostałeś piany na mordzie że z dwóch nicków rzygasz. Nie można było tego twojego wysrywu w jednym poście umieścić?
[x]
OZECAPITAL -0,42% 0,48 2026-04-02 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.