Dnia 2023-09-15 o godz. 14:08 ~black944 napisał(a): > albo będziesz mógł kupić jeszcze taniej . . .
Jak się zatrzymają na pewnym poziomie przez dwa - trzy dni i go utrzymają (tak jak poprzednim razem w okolicy 12,5), to pewnie zaryzykuję. Na razie mielą i powoli idą w dół...
Ja tam życzę odbicia mimo wszystko…) Tym bardziej ze analiza jest konkretna… Spadało to musi urosnąć… Ale jak lubisz Black takie klimaty to polecam Kołobrzeg i grę w trzy kubki… Mistrzostwo świata Czego tam nie było… Udawane kłótnie… doradztwo inwestycyjne… chciałem dłużej sobie popatrzeć ale to była środa a my z Poznania jesteśmy przywiązani do tradycji U nas środa to dzień loda… Wiec sam rozumiesz Są rzeczy ważne i ważniejsze…
Dnia 2023-09-15 o godz. 20:33 ~Poznaniak napisał(a): > Jak kaczki zobaczą co tam zakopujesz to się potopią ze śmiechu…)))
---------------------
dlatego zakopałem aby nikt nie widział co to jest . . . ps. możecie mnie od teraz nazywać drugim realem, jadącym karawaną i wzdychającym do nieba o wzrosty
:)))))))))))))))))))))))
ps.. bateria już prawie naładowana a pogoda w Wawa piękna dzisiaj
chytrze łotrze - sam dołek chciałeś złapać i potem byś jak real przez lata przypominał jak to tanio brałeś?
:))))))))))))))))
ps. ja prawie zawsze za wcześnie kupuję i potem często też za wcześnie sprzedaję, ale ja nie jestem inwestorem i dlatego czasami spontan i intuicja jest moim doradcą . . .
Dnia 2023-09-15 o godz. 17:38 ~black944 napisał(a): > i po 6,34 pln na fixie . . . > > teraz wszystko przy basenie zakopię i niech sobie czeka na lepsze dni ====================================================================
chyba będę musiał zamówić Cargo aby mi tą kasę do domu teraz przewieźli . . .