No właśnie, dziwna cisza po licznych wdrożeniach pilotażowych już chyba w kilkunastu wiodących sieciach detalicznych. Już sama statystyka podpowiada że z czymś jest problem.
Czy my tu mamy na forum osoby z biznesu które znają osobiście losy tych wdrożeń, co tam się dzieje i działa lub nie działa?
Zdzichu i inne trolle spadkowe nie zohydzajcie spółki przecież to perełka i jednorożec w jednym. jak pokryją wszechświat swoimi perowskitami to kurs poszybuje w kosmos i będziecie żebrać od mistrzowskich inwestorów o akcje po 1000,00 PLN za sztukę, a i tak wam nie oddadzą potak marnej cenie.
Trole bez akcji beczą
Przecież miało tutaj być po 90 groszy
A tak się smieliscie gdy kupowałem po 2,4-2,6 zł
Ja jestem zarobiony a wy znowu cieszycie się jak czeski z kółka z zyskiem 540 złotych
Czeski spokojnie sprzedam ci po 100 złotych po starej znajomości
No dobra, macie rację że nie było kilkunastu. Doliczyłem się 6 wdrożeń pilotażowych PESL, w ramach rozpoczętej w Q1 2022 komercjalizacji: Rossman - wrzesień 2022 Avia i Spar - - lipiec 2022 X-Kom i Żabka - czerwiec 2022 Orlen - kwiecień 2022
W zakresie drugiej nogi biznesu, BIPV, w marcu 2022 zawarli z Somfy umowę na wdrożenia łamaczy światła, umowa była na rok i też nic nie wyszło, nie znalazłem info żeby coś skomercjalizowali albo żeby ta umowa została przedłużona.
Więc pytanie czy Sasin u nich robi komercjalizację czy może odpowiada za technologię?
No tylko te wdrożenia to produkt maketingu. Wskażcie lokalizacje gdzie mogę podjechać i to zobaczyć jak w Poznaniu (jedna lodówka). Testowanie wdrożenia to zaetykietowanie całego sklepu tak by wyeliminować inne formy prezentacji ceny bo co to za system który nie ogarnia kompleksowo problemu? To można co najwyżej nazwać prezentacja a nie testem wdrożenia.
Uderz w stół, a wszystkie trolle spadkowe zaczną pisać. Jak sprzedałem akcje jakiejś firmy, to nie piszę przez rok, a niektórzy nawet dwa - na forum ten spółki. No chyba, że miałbym w tym interes jak wszystkie powyższe trolle spadkowe.
Jest i największy przegrany nasz detektyw u ślepiec nie potrafiący odpisać na swoje zarzuty od 2 miesięcy nie będę znów podbijał postu bo znów się schowa do kanału
AMA, a jaki interes mają mieć trolle spadkowe oprócz śmiechu ze spółki "wycenianej" kiedyś przez "Boginię" na dwa miliardy PLN, a która nie ma przychodów, dziesiątki milionów strat i opowieści jak to wszechświat pokryją perowskitami od Saule. Na razie to pokryli kilkaset cenówek (przewidywalna trwałość 10 lat) i kawałek budynku Aliuplastu w Lublinie (łamacze swiatła, 50 Euro za mkw. i przewidywana trwałość 4 lata- pisali o tym chyba w Kurierze Lubelskim). Myślisz, że czekają na 70 gr za akcję przy obrotach parę tys. PLN. Naiwność
Kapitał uciekł z bananowej (wystarczy porównać obroty z 2019/2020). Drobnica zapakowana na hossie, skąd nowa kasa? Taki sleepzag urósł z 0.152 na 2.3 pod nic, Wszyscy zainteresowani czekają na sąd , jak utrzymają pozew o unieważnienie emisji , to posramowskie sie załamie razem ze swoim zyskiem (i apartamenty +ferrari będzie się j.........ć
A ty obudzisz się ze snu który ci się przyśnił
Znam takie osoby co ja początku epidemii Covid pakowały za wszystkie pieniądze akcje a za rok byli 200+300% do przodu
Np. INNEGENY czy coś tam , pażdziernik 2020 prawie 1.000.000.000 obrotu cena 2 zł brakło do stówy Spekuła opuściła pokład z setkami milionów , już się nie musi męczyć z leszczami z bananowej Większość kupujących zabierze te akcje ze sobą do grobu.
Jeśli tutaj Big sprzedał większość po 75 gr, to nie widział potencjału, M ostatnio coś bredził o cenie 100 Komuś coś się po.....o w kopułce . 120 razy drożej od Króla NC ?