• Trzymać, nie sprzedawać Autor: ~Maly [78.11.151.*]
    Bedzie jak na CDR
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać Autor: ~Rekin [31.61.177.*]
    Nikt nic nie sprzedaje spokojnie. Jest delikatny spadek zysku ale wycena jest niska. Jak rynek zacznie sprzyjać to może być rakieta skoro tyle wypracowali na słabym rynku
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać Autor: ~Zdzieszowicki [194.29.180.*]
    Gościu, wczoraj pisałeś, ze wyniki słabe i może spasc nawet 50%. Idź łowić ryby lub znajdź sobie inna pasje a nie zawracaj głowy.
    Bo odnotowali spadek zysku i myślałem że będzie zrzut. A teraz uważam że wskaźnikowo jest tanio jednak i papier niedoszacowany
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać Autor: ~Inwestor [176.111.16.*]
    Pewnie zarząd wszedł na parkiet z kasa :)
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać Autor: ~Maly [78.11.151.*]
    Dlatego trzymac, nie sprzedawac. Jak ma kupic za 100 to niech kupi za 120.

To ok 7% FF
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać Autor: ~ja [31.183.84.*]
    Dnia 2023-09-15 o godz. 10:35 ~Rekin napisał(a):
    > Bo odnotowali spadek zysku i myślałem że będzie zrzut. A teraz uważam że wskaźnikowo jest tanio jednak i papier niedoszacowany

A to co kolega myślał 24 h wcześniej - "Ropa coraz droższa dla Unimotu oznacza to że będa osiągać niższe marże. Teraz przed wyborami Orlen dusi ceny na stacjach i konkurencja musi zrobić to samo. Zyski jeszcze będa spadać a cena jest średnia. Może potanieć i to o 50 %". Cóż się zmieniło od wczoraj w tych wskaźnikach? Wytyczne kierownika kursu?
  • Re: Trzymać, nie sprzedawać Autor: ~Krzych0409 [193.106.103.*]
    Pewnie ilość akcji na rachunku się zmieniła.
    Zmieniłem zdanie, trzeba być elastycznym. Poza tym skoro obecnie jest C/WK 1 to co będzie działo się na koniec roku jak te nowe biznesy zostaną wliczone i koniunktura poprawi się za jakiś czas w branży. Wychodzi mocne niedoszacowanie. Wczoraj nie pisałem żeby wprowadzić kogoś w błąd ja na serio tak myślałem ale mi się zmieniło
    Dnia 2023-09-15 o godz. 12:13 ~Rekin napisał(a):
    > Zmieniłem zdanie, trzeba być elastycznym. Poza tym skoro obecnie jest C/WK 1 to co będzie działo się na koniec roku jak te nowe biznesy zostaną wliczone i koniunktura poprawi się za jakiś czas w branży. Wychodzi mocne niedoszacowanie. Wczoraj nie pisałem żeby wprowadzić kogoś w błąd ja na serio tak myślałem ale mi się zmieniło

Szkoda, że ci się zmieniło o po godz. 10 a nie o 8,45 bo ktoś mógł ponieść rzeczywiste straty nie wiedząc, że ty ciągle intensywnie i elastycznie myślisz.
    O tak taaaak. Na pewno ktoś mógł ponieść straty. Pewnie jakiś milioner siedzi czyta forum i na podstawie anonimowych wpisów podejmuje decyzje inwestycyjne haha
    I tu problem - milionera takie wpisy raczej bawią bo zazwyczaj wie co robi wchodząc w spółkę. Gorzej z tymi którzy marzą o milionach z giełdy.
[x]
UNIMOT -0,72% 137,80 2025-09-26 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.