Rzeczywistości nie zmienisz. Wyniki są oficjalne i ogłoszone. Nikt mądry tego teraz nie tknie. 42 PLN, a potem 21 PLN/ Spójrz na wykres... I niczego nie ma w cenie. Jest DROGO teraz. Naprawdę kolego - OGARNIJ się i skończ zaklinać rzeczywistość...
Ja dobieram, dla mnie jest tanio. Mam średnią 98 zł i dobieram. Wierzę że zarobię minimum 50% nawet jeśli miałbym sprzedac w 2025.
A ty dalej sobie czekaj na 42.
Godziwa cena to jest 140zl i według mnie szybciej tu będzie 200 zł niż 42 zl
Jakieś pytania manipulancji? Ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości?
AGD z Polski przegrywają z produktami z zagranicy. Europę zalewa chiński sprzęt. Polskie pralki czy lodówki z rynku coraz częściej wypierają te z Azji. Eksport z Polski spadł o ponad 19 proc. Producenci skarżą się na zbyt wysoką płacę minimalną i spadek konkurencyjności - wskazuje "Rzeczpospolita".
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-agd-z-polski-przegrywaja-z-produktami-z-zagranicy-europe-zal,nId,7054771#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Koszty zarządu, które są gigantyczne, wystarczy zmniejszyć o połowę i mieli byśmy 100 mln zysku netto dla akcjonariuszy. Zagadka rozwiązana na poziomie dziecka z podstawówki. Elo
Uważaj koleżko, bo obrażanie kogoś, a w szczególności kobiet jest KARALNE... A co do komentarzy tej Pani "elli", to niestety - większość jest prawdą. Przejrzałem dane finansowe i sprawozdania. No i niestety nadal straty. Problemy Amici wynikają z tego, że bardzo dużo zainwestowali w rynek rosyjski. A tam wiemy - zakaz albo kary.
Czekam z niecierpliwością na pozew. W między czasie, pozwól, że oświecę twój wyprany feminizmem mózg.
Obrażanie kobiet nie jest w szczególności karalne, bo według konstytucji wszyscy są równi wobec prawa. Równi, rozumiesz, co to słowo oznacza, czy przerasta to twoje możliwości poznawcze? Poza tym, gdyby obrażanie było kalane, to cały naród siedziałby w pierdlu, więc przestań pisać brednie, bachorze.
Wiesz, co jest natomiast karalne? Jest takie okienko, jak się wpisuje komentarz:
Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Więc sama uważaj, bo w końcu ktoś się tobą zainteresuje i przejrzy te twoje wypociny.