• Skup Insidera ? Autor: ~Antytroll [89.64.5.*]
    Jak podaje stooq Prezes Nowak po ostatnim raporcie zwiększył stan posiadania o prawie 18 kg papieru. Nie musiał oficjalnie informować w Espi bo obowiązujące prawo łączne zakupy do 5000 euro wyłącza z takiego obowiązku. Dlaczego to jednak zrobił? Czy wkrótce dowiemy się o kolejnych zakupach jakie miały miejsce w okolicy 50 groni aby odleszczyc papier? Robi się coraz ciekawiej, zwłaszcza ze drugi insider może wykonać ten sam ruch. Czy wykona? Czas pokaze. https://stooq.pl/q/h/?s=plm
  • Re: Skup Insidera ? Autor: ~Benek [37.30.114.*]
    To tylko ja kupiłem
  • Re: Skup Insidera ? Autor: ~gl [89.64.26.*]
    Zauważyłem to wcześniej na bazie raportów kwartalnych. Pisałem o tym tutaj: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-skup-wlasny,62298025.html
    Niby nie jest to dużo, że pokazuje, że dla prezesa aktualnie jest dobra cena.
  • Re: Skup Insidera ? Autor: ~Antytroll [89.64.5.*]
    Masz racje, tym bardziej ze do 60 groni realnego papieru za wiele nie ma. Jedno Espi z z umowy ramowej na 15 mln z czerwca i być może 6,xx peknie na dobre?
  • Re: Skup Insidera ? Autor: ~LT [94.254.183.*]
    Papier wyzbierany jak ziarno w spichlerzu na przednówku? Wiecie co to może oznaczać ?
  • Re: Skup Insidera ? Autor: ~ghgh [89.64.39.*]
    Według klauna HiperBessa 30 groszy :D Koleś został już zdemaskowany na forum innej spółki, ale nie psujmy mu PR :D
  • Re: Skup Insidera ? Autor: ~Antytroll [89.64.5.*]
    Należy zachować spokój i pokorę w kasynie. Kto wierzy w Polmana i rozumie dzielność i perspektywy a przypadkiem troche za wysoko kupił to sobie może uśrednić, kto chce kręcić kolka na DT ma JSW. To jest papier dla koneserów klasyki i realne obroty zaczną się powyżej 60 jak ruszy kolejne. Espi na milion albo raport bedzie minimum na 600-700 tys netto
[x]
POLMAN 2,45% 0,46 2025-09-16 16:45:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.