• Wracamy do bazy Autor: ~Cdpro [172.226.62.*]
    Kierunek 28, urosło pod nic, spadnie pod kolejny raz zawiedzione nadzieje, Movie Marczak i Czeresniak dalej udają że coś robią. A robią w gacie żeby ktoś ich za to nie uwalił.
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Typ [89.230.21.*]
    dziś napisałem do nich maila, bo jak można tak działać. i polecam innym.
    kontakt@vrmoviegames.pl
    ile można czekać na jakie wieści. Tu niby chcą kasę, chcą robić gry, mają potencjał w grach od spółek z rodziny, a nie potrafią tego wykorzystać. DRAmat zarządzającego. ja bbym przypilnował by przekazane informacje były rzetelnie spełniane a jeśli nie, to o bąkach też bym informował budując zaufanie. Jednak jak można olewać osoby które finansują spółkę. w sumie jest masa takich spółek. prospekty emisyjne łatwo robią ale by coś więcej od siebie to już "wa ....e się"
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Gamer [31.61.247.*]
    Mateusz powiedział że jak będzie odpowiedni czas to moment kurs wskoczy na kilka złotych,w wywiadzie rok temu
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Mateusz [104.28.45.*]
    Hahaha ta urwa?
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Daro [89.151.47.*]
    ja się zastanawiam nad spółką ale raczej wejdę na moment przy niższym kursie bo raczej tu nic nie będzie !!!!!!!!
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Typ [89.230.21.*]
    Daro załamany. Nie takiego zejścia się spodziewał, choć było po 40gr i niżej. Ja wciąż wierze, ze jeszcze we wrześniu podadzą info o połączeniu i praca nad grami w mobile.
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Daro [89.151.47.*]
    jak w tym tygodniu spadnie poniżej 40 gr zaczynam sprzedawać !!!
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Typ [5.173.172.*]
    hehe Daro straszy, grozi. no proszę. nowy rodzaj trolingu w celu wyłudzenia tanio akcji. a czas się kończy na tanie zakupy. Ciekawy rodzaj podpuszczania tych zniecierpliwionych, którzy czekają i nie widząc zysku będą chcieli wyjść. Podchodzi już pod lekką desperację.

• Re: Wracamy do bazy Autor: ~Gamer [31.61.240.*]
    Daro powinien dziś sprzedać,po co sprzedawać poniżej 40 gr jak można dziś powyżej i mieć więcej pieniędzy?no dawaj nie krępuj się
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Gamer [31.61.240.*]
    Daro rozumiem że to ty oddałeś akcje na lewo, dzięki i pozdrawiam
  • Re: Wracamy do bazy Autor: ~Typ [5.173.172.*]
    DARO, a miało być tak pięknie. ale kto będzie chciał oddać poniżej 0,4 to z chęcią wezmę. oddam powyżej 4 zł. całkiem możliwe że jeszcze w tym roku.
[x]
VINCIGEN -8,33% 0,24 2025-10-10 12:04:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.