Akcje oddać trzeba, a p.yrlandczycy pod ścianą, hahaha
Moja średnia już miodzio, a niżej straszyć nie mogą bo podroby czekają, kiszka i inni, pewno w tej cenie i podradomski ormowiec i g. (łąb helmut dyktando by zapakował:)
Dnia 2023-09-14 o godz. 16:20 ~Vincent napisał(a): > Akcje oddać trzeba, a p.yrlandczycy pod ścianą, hahaha > > Moja średnia już miodzio, a niżej straszyć nie mogą bo podroby czekają, kiszka i inni, pewno w tej cenie i podradomski ormowiec i g. (łąb helmut dyktando by zapakował:)
O Vincent wynurzył swoją szczerbatą buźkę z szamba, a tak cichutko siedział cały dzień dzisiaj jak mysz pod miotłą. Vincent bredzisz że muszą pierwszą część oddać już we wrześniu tego roku, Mamy już połowę września a jakoś nie wygląda na to żeby mieli coś kupowali. A ta średnia to ile 3,98? Próbujesz wciskać takie same kity jak ten Farmazon 0,75?
Dnia 2023-09-14 o godz. 16:35 ~odp napisał(a): > Pierwsza rata wrzesień 23, g.(łąbie, wystarczy poczytać, ale w monitorach tego nie ma:) > > Przy 1,2 super zysk, ale i tak oddam pyrom po 5
Toż o tym napisałem, że bredzisz o wrześniu tego roku a jakoś nie widać żeby kupowali. Tak masz super zysk kupiłeś za 4 a jest poniżej złotówki hahaha.
Dnia 2023-09-14 o godz. 16:35 ~odp napisał(a): > Pierwsza rata wrzesień 23, g.(łąbie, wystarczy poczytać, ale w monitorach tego nie ma:) > > Przy 1,2 super zysk, ale i tak oddam pyrom po 5
I co była ta pierwsza rata we wrześniu 2023? Pewnie tak jak dofinansowanie w lutym :)
Dnia 2023-09-14 o godz. 16:20 ~Vincent napisał(a): > Akcje oddać trzeba, a p.yrlandczycy pod ścianą, hahaha > > Moja średnia już miodzio, a niżej straszyć nie mogą bo podroby czekają, kiszka i inni, pewno w tej cenie i podradomski ormowiec i g. (łąb helmut dyktando by zapakował:)
Zapakowali to tobie vincenciłbie poznańscy po same kule. Muszą oddać do dwóch tygodni, nie kujpują więc juz mają. Oddadzą a wtedy PGF od razu wrzuci akcje na parkiet i kurs będziesz cieciu zbierał żyletką z podłogi. A poznańscy spokojnie sobie odkupią na kolejną transzę i będą popijać szampana i opowiadać sobie dowcipy o dwóch głąbach, którym wmówili prąd z ciasteczek i ożenili ich z pożyczonymi akcjami za 6 zł.
Podradomski wydymańcu z pod drzewa, a ciebie proktolog :) Powinni cie też wystawiać na rynku jako przykład frajera karmiącego giełdowe szajki. Ile tego było by ratować straty na śmieciu INM? Devoran, laboccana, innogene, hahahaha
A teraz ormowcu leć do moderatora.
W niedzielę, się znowu wyżyjesz ośle w kasowanie, ale Vini przypomni wszystkim czym jest startup inm:)
Tak jak mówiłem masz całkowicie chory łeb. Imbecylu sam tutaj sprowadziłeś takich jak ty durni z haka z inventiona i teraz myślisz że każdy kto ci kopie w ten głupi ryj szoferzyny ma coś z inventionem wspólnego. Gdyby nie ty kretynie to bym nawet nie wiedział że taka spółka jest. Tego z tym kasowaniem komentarzy to nawet nie komentuję bo pokazuje to jasno że jesteś chory psychicznie.