• Kto sprzedaje w takiej cenie? Autor: ~Zdziwiony [37.248.214.*]
    Jak to można sprzedawać w takiej cenie, biorąc pod uwagę że zaraz będzie dywidenda, Kolański wchodzi a spółka się rozwija.

Nie sprzedawajcie to nie będzie spadać, proste.

Lasocki, bos, odpuście sobie komentarze że zaraz będzie 2.9 czy 2.5, od 3 lat to widzimy.
  • Re: Kto sprzedaje w takiej cenie? Autor: ~las [37.225.15.*]
    Dlaczego mam odpuszczać a np.ty nie?
    Każdy ma swoje zdanie, moje jest takie że skoro TFI się pozbyło 17 milionów akcji po 3.47 to po co teraz przepłacać jak jest drogo!
  • Re: Kto sprzedaje w takiej cenie? Autor: ~las [37.225.15.*]
    Poza tym czemu nie jesteś oburzony jak ktoś pisze głupoty 10, 15 to są dopiero głupie nagonki dla naiwnych
  • Re: Kto sprzedaje w takiej cenie? Autor: ~Azbesciak [37.248.214.*]
    Przy obecnym kursie faktycznie ciężko mówić że będzie 10 czy 15, natomiast 5 to dla mnie jest cena godziwa. Mówisz że TFI się pozbył który zarabia na obrocie akcjami i ma w pompie rozwój firmy, byle mieć ciekawe portfolio dla klientów z akcjami które chodzą i można łatwo wywalić, a ja mówię że kupił to przedsiębiorca, który być może ma w tym głębszy plan, i który prowadzi kilka ciekawych i dobrze prosperujacych biznesów.
    Proponuję doczytać kim jest Jan Kolański.

A tak serio, co Ci tak zależy żeby ludzi odstraszyć i zniechęcić, co? Serio nie szkoda Ci czasu? Shortowac nie można, markę psujecie mimo że mają dobre produkty (sam korzystam), po co?
  • Re: Kto sprzedaje w takiej cenie? Autor: ~Jan [188.47.118.*]
    Ostatnie akcje co kupił p.Kolański to były akcje panów Pilcha oraz Bajołka a znajdowały się w funduszach inwestycyjnych zamkniętych : Forum X oraz Forum XXIII ( to tak dla ścisłości). Jan Kolański ma teraz 28,84% akcji VRG i nie wiem dlaczego tyle szumu jak kupił ostatni pakiet ponieważ w akcjonariacie jest od dłuższego czasu.
  • Re: Kto sprzedaje w takiej cenie? Autor: ~lasocki [77.114.71.*]
    ma racje JAN ,tylko co to zmienia? on kupuje od dawna, jedni sprzedają, inni kupują , wszystko w jednym kotle, a kurs w boczniaku na zawsze, chociaż teraz to strach czy nie zleci, bo przychody lecą co miesiąc w dół, a przy inflecji 10% powinny rosnąć chociazby ze zwgledu właśnie na inflację
  • Re: Kto sprzedaje w takiej cenie? Autor: ~Jan [188.47.118.*]
    Ma znaczenie, że p.Kolański ma już tyle akcji ponieważ jako prywatny inwestor powinno mu zależeć na poprawie segmentu odzieżowego (wprowadzają Nową strategię), jest obrany kierunek rozwoju, a Ofe to tylko kibice one nic do rozwoju nie wniosą. A co do kursu to już się nie wypowiadam, swoje wiem :)
  • Re: Kto sprzedaje w takiej cenie? Autor: ~ojjjjjjjjjjj [31.0.32.*]
    No to lecim na 3.3 a potem na 2.9
[x]
VRG 2,92% 4,58 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.