wszyscy wiedza ze to bank sponsor komunistów z SLD i tp.dawny big a potem wrogo przejety przez niego Bank Gdański w koncu zmienili nazwe kolejny raz na milenium by sie wybielic jak pzpr które 15razy zmieniało tylko nazwy
Hej oleksy to znowu ty cwaniaczku?
ten bank powinien dawno zbankrutowac ale wtedy lewica by tez zbankrutowała
Al, nie chce mi się szukać dawnych wątków, ale w zeszłym roku obiecywałeś, że dywidenda w 2008 bedzie wynosiła złotówkę.
Wtopiłeś, to sprzedaj lub trzymaj, ale pisz poważnie...
Pakować???? No nie wiem, aczkolwiek ja wszedłem po 3,04 ale po piątkowej sesji mam raczej pesymistyczne nastawienie, Mille już przebił dołek z 24 października kiedy wszystkie pozostałe banki są ponad tym dołkiem, poza tym nastroje nie są najlepsze... wszyscy spekulują w jakiej kondycji jest Bank Millenium. Co będzie w poniedziałek, wolę nie myśleć...a w czerwcu atrakcyjną ceną wydawać się mógł poziom 7 PLN.... HEHE.... Co będzie z Mille, czekamy ale emocje nie opadają......
może przeinwestowali placówki przynajmniej w Szczecinie na każdym rogu powstały koszty mają przeogromne, reklam juz w TV nie widać feel i urbański chyba ich za bardzo wydoili..........hehhhee. czekam na 2,10-2,20
co pisalem tamtego roku to bylo i minelo bezpowrotnie
ja juz dawno sprzedalem Milenium miedzy 13.20 a 7.40 zl
teraz sa inne okolicznosci Banki szybko sie nie poniosa???????
i n ie zamierzam kupowac jedynie ponize 2 zl
Niemieckie Banki zobacz jak spadly np D B ze 107 euro na 20 euro
Banki beda mialy problemy z odbudowaniem kursow, nawet po wejsciu rynku w hosse, A juz big w szczegolnosci. Nie wierzycie ? Zobaczcie wykresy IT po peknieciu banki internetowej : Netia,Optimus,wiekszosc nawet pozmjenialo nazwy, a i tak ludzie pamietaja i wzrosty byly co najwyzej kosmetyczne. Wyjatkiem tu moze byc BP.
ODKLADAM NA EMERYTURE WIEC CZAS ROZRUSZAC LESZCZY ............... CO PRAWDA TO NIE TO SAMO CO SSSSSSSSSSSSSS NA W20 ALE PODBNO TRZA DYWERSYFIKOWAC I GDZIES TA KASIORE LADOWAC .............................. BUHAHAHAHHAHAHAHA
Ty sie al tu nie cukruj bo gadałeś łosiu o 1złotówce...ale sie mocno pomyliłeś...mam nadzieje że nie kupisz tego papieru,życzę innym by to zrobili i ładnie zarobili.