Dzisiaj/poniedziałek spodziewałbym się espi w sprawie zbycia akcji i zejścia z progu. Skoro znamy nabywcę pakietówki, poznamy sprzedającego. Swoją drogą, obrót 39 tys zł to żaden wskaźnik. Jest po prostu piątek, nuda. Szkoda tego spadku ale jeszcze parę godzin zostało do końca. Pozdrawiam posiadaczy.
Dnia 2023-09-15 o godz. 10:38 ~Inv napisał(a): > Dzisiaj/poniedziałek spodziewałbym się espi w sprawie zbycia akcji i zejścia z progu. Skoro znamy nabywcę pakietówki, poznamy sprzedającego. Swoją drogą, obrót 39 tys zł to żaden wskaźnik. Jest po prostu piątek, nuda. Szkoda tego spadku ale jeszcze parę godzin zostało do końca. Pozdrawiam posiadaczy.
Nie musisz na poznanie sprzedającego, to M. Januszewski były prezes. ;)
Szambo zaczyna wybijać zaraz zaleje wszystkich troli nagonow na wzrosty jeszcze -8% I oddacie wszystkie zyski deodniowe pozdrawiam tych co sprzedali i co mają sprzedać.
Nigdy nie pisałem o 36 a jakbym kupił po 3.50 zł to wyobraź sobie tą sumę której ty nigdy nie będziesz miał sprzedaj te 2 akcje I uwolnij bankiera od siebie.
Przecież nie będzie 3zl to jak chcesz sprzedać. Dwie akcje... Hahahaha oj dziecino... Obstawiam ze te twoje zmyslone 33k tak samo istnieje jak opcja spadku poniżej 2zł
Dzisiejsza wartość obrotu na ten moment to niecałe 130 tys zł….. „pakiety” po 400 sztuk….. tutaj narazie trwa nijaki handelek. Jak będzie iskra to poleci jak strzała na północ. Podobnie w drugą stronę. Ale przy obrocie rzędu 55 tys sztuk akcji to nie ma się czym emocjonować.
Dnia 2023-09-15 o godz. 15:07 ~Kes napisał(a): > Pamiętasz ranny twój wpis trolu zdziwisz się jak dziś będzie 3zl i się nie zdziwiłem bo trole wzrostowe to kłamcy jak zawsze.
Pamiętam, zapytałem Cię, co powiesz o 3 z przodu dziś.
Kes weź Ty juz sprzedaj i idź w c*** wpierw mówisz spadnie później 2zł ze masz 36k akcji później 33k później piszesz ze sprzedaż za 3zł ale przecież jak sam mówisz 3zl tutaj nigdy nie będzie... Serio masz coś chłopie z głową jeśli sądzisz ze tutaj na forum ktoś jeszcze wierzy w Twoje intencje. Zwykły złodziej który próbuje Wam wyrwać akcje za bezcen...
Hahahaha i wszystko jasne to mongoł... Próbuje uśrednić się, a każdy wie że jedynie cierpliwość może go uratować, ale za te głupie posty to należy mu się zerowanie hahaha kes moja średnia jest o jakieś 1.5zł mniejsza więcej byś sobie i innym pożytku zrobił jakbyś sie nie odzywał
Nie zdziwię się,jak te batony z wczoraj i dzisiaj,to on stawiał,a potem zabierał je.
Desperat,szkoda mi go jako człowieka.
Ale na swoje wyjdzie,przy cierpliwości
Ta oddaje ze strata byle udupić resztę ale spoko moze sypać ile chce... Ja mam czas czy za pół roku czy 3lata ale oddam dopiero przy dwucyfrowym wyniku
Wszystko jest pod kontrolą jeden dzień odrobiony jeszcze w poniedziałek-10% I wróci na 2zl a ty betonie cały czas jesteś ciekawy co ja i dla czego partaczu .ktoś tam dobrze napisał jak będzie cierpliwy to zarobi .
Ale dzięki takiej sesji, możesz ludzi straszyć przez weekend, a zorientowani w poniedziałek do południa to pozbierają i dalej góra. Nie mówię o nowych informacjach, które muszą się pojawić, bo nie zwiększa się udziału bez powodu...