W kontekście tego, że ładnie ktoś zbiera z ukrytego po 5,40 to po ostatnich zakupach TFI AgioFunds SA (5.16% - 619,375 akcji) na rynku zostało 1 914 626 akcji (FF - 19,89%). Dodatkowo zakładając, że kilku z Was/Nas ma tutaj ilości pięcio xxxxx lub sześciocyfrowe xxxxxx to na rynku znajduję się naprawdę mało akcji. Gdyby przyszło do głowy któremuś z funduszy wejście w MMS i kupno kolejnych 5% to robi się ciekawie, bo to oznacza kurs na wyższych poziomach... Pozdrawiam, D.
Dnia 2023-09-14 o godz. 17:03 ~Tomek napisał(a): > OK, uciekło! Jak oceniasz grę Paranoid? Będzie hit? Na razie trochę mało marketingu. Liczę, że niedługo ruszą z większym rozmachem. Nie gram więc ciężko mi ocenić. Podobała mi się fizyka poruszania się postaci. Widziałem gdzieś demo CyberPunka i tak się zastanawiam czym się różni od Paranoida jeśli chodzi o brutalność? Pozdrawiam, D.
Daj spokój z tym zaklamywaniem rzeczywistości, tutaj mało co zagrało jak trzeba, sprzedaż Succubusa na wszystkich platformach tragiczna, Paranoid w grudniu, brak płynności, pod co chcesz tu grać?
Bzdury, Succubus spełnił oczekiwania i sprzedał się, dalej się sprzedają. Im więcej gier Madmind będzie wypuszczać tym lepiej będą działać promocje crossowe. Decyzja o premierze w grudniu Paranoida bardzo słuszna. Niestety będzie można jak coś powiedzieć za 2-3 lata. Na tę chwilę to jedna z najlepszych młodych spółek do inwestowania.
Jeszcze warto dostrzec ze Madmind mocno sie dywersyfikuje i mają już 2 mocne IP - pewniaki, do których mogą zawsze wrócić. Czyli Agony i Sucubbusa. Teraz testują nowe IP - Sharp Mind wydawniczo, Paranoid, produkcje VR, mobilne, nawet RTSy.
Jeśli Paranoid będzie chociaż w połowie takm sukcesem jak Succubus, to Madmind będzie miał w portfolio już 3 mocne IP.