ale byłbym zły gdybym zamiast ferrari zarobił na carter do trabanta....... Tak dla gimbazy - stary dowcip - Amerykanie mogli wybrać Forda, a jednak zwyciężył Carter.....
Dnia 2023-09-14 o godz. 13:50 ~Haha napisał(a): > Wytłumacz mi zj... bie co śmiecie bez kasy i akcji robią na forach spółek giełdowych??? > > Kup sobie metr gumy i strzel sobie w pusty baniak
Jeśli chcesz wiedzieć co śmiecie robią to spójrz w lustro i zadaj sobie sam to pytanie, natomiast my tutaj obnażamy oszustwa takich jak ty Farmazon 0,75 i wyjaśniamy ich tak, że skutkuje to ich histerycznym miotaniem się i komponowaniem takich postów jaki właśnie spłodziłeś. Oczywiście nikt nie wierzy w brednie które tu cały czas wypisujesz, oprócz samego ciebie i zachwianie tej wiary sprawia nam satysfakcję.
To rynek oceni czy kupiłem po taniości a nie ty, jak na razie będę kręcił kolejne kółko na tym śmieciu z NC a ty znów się tylko przyglądasz i nic nie zarabiasz , każdy robi to co uważa ze swoim wolnym czasem
bo o ile rozumiem jak robić kółka na walutach, od biedy na wigu 20, to tutaj by robić kółka to chyba 1000 akcji to max, no góra 2000. Bo więcej to kurs rozwala.....
wytłumacz tak edukacyjnie - dla takich głupich jak ja
Dnia 2023-09-14 o godz. 14:17 ~prawnuk napisał(a): > bo o ile rozumiem jak robić kółka na walutach, > od biedy na wigu 20, > to tutaj by robić kółka to chyba 1000 akcji to max, no góra 2000. Bo więcej to kurs rozwala..... > > wytłumacz tak edukacyjnie - dla takich głupich jak ja