Ledwo coś wspomnimy,choćby negatywnie,i już się dzieje,noobz na śladowym obrocie drgnął jak przystało na odbicie kota.
Jujubtez wspomniałem,ale coś niemrawe,nie ma pod co rosnąć?na razie
Less,z czym mi się kojarzy?
Na razie z niczym,od 5.8 równila pochyła.
Groc przynajmniej się kojarzył,dobrze czy źle
Kurs juz teraz nie ma znaczenia bo ulica wystraszony nie kupi bo juz sprzedała ze stratami a ci co mają duże pakiety trzymają bo nie oddadzą w tej cenie.Dlatego spekulanci robią raczej z siebie wała niż z nas.Po adresach ip zleceń najlepiej widać ze to gra 2 graczy
Jak zwykle najwięcej mają do powiedzenia ci co mówią tak i nie,w ten sposób nie można się pomylić.
Ja też jestem za a nawet przeciw.
Powtórzę,co napisałem.Wrzesień to miesiąc smutku na grajdołku,i co,od razu 11 minusów, bo co,bo dalej było niekorzystnie o Less?
Sorry,ja nie umiem wyciągać ludziom pieniądze z kieszeni i udawać,że wypadły więc wkładam.Jak mnie widzą.Bo jak nie,to nie)))))
Jak ja nie lubię chorągiewek co zmieniają zdanie co godzinę, niestety takich tu dużo.
Abc,tom i jeszcze paru rozsądnych a reszta?
Mundrzy inaczej:nie wzrośnie to spadnie.
Ps jeszcze zostały dwa tygodnie.miesiąc nie musi się skończyć źle,nie na wszystkim.Zawsze jest coś co idzie pod prąd, co już dostało cięgi.
tlumoki,dalej obstawiaja wzrosty???chyba zrosty bo inteligentni czytaja ze zrozumieniem chyba dzisiaj jedynie rachityczny zrost na less i 3rg wiadomo kogo,a szeroki plynie kanalem w dol,no trudno zeby w gore,jak spllywac to daun the river,co to bedzie... a siajowaty miech jeszcze sie nie skonczyl...