• Nowy prezes Autor: ~Ser [193.192.179.*]
    Jak sądzicie Jakub Rafał jest tymczasowym prezesem do czasu znalezienia bardzie kompetentnej osoby czy zostanie na stałe?
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Opala [37.47.144.*]
    Mam nadzieję, że będzie nowy. Jakub Rafał razem z poprzednim prezesem kłamali na webinarach.
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Boniek [195.128.229.*]
    Zeby tylko Santosa nie zatrudnili.
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Ser [193.192.179.*]
    Dnia 2023-09-13 o godz. 16:29 ~Opala napisał(a):
    > Mam nadzieję, że będzie nowy. Jakub Rafał razem z poprzednim prezesem kłamali na webinarach.

no i ma swoje obowiązki jako dyrektor finansowy. Ciekawe jak szybko KK znajdzie osobę godną zaufania.
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Adam [95.51.237.*]
    Facet zna się na giełdzie, moze bedzie kurs ratowal przed zaliczeniem głębin.
    Może potrzebują kalkulatora bo nie wiadomo co w księgowości za bajzel.
    Wiem jedno, jak mają jeszcze jakieś złe wiadomości to może lepiej się nie śpieszyć z ich ogłaszaniem bo zanurkuje ten papier w czeluści hadesu. Z drugiej strony jesteśmy gdzie jesteśmy bo ukrywali prawdę..
    Ja mam jeszcze papiery kupione na dole choć nadal zaliczam stratę i nie wiem skasują mnie na zero czy nie.
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Abc [172.226.62.*]
    Nowy prezes był CFO wiec co się dzieje z kasą powinien był wiedzieć.
  • Re: Nowy prezes Autor: ~prawda [90.156.67.*]
    prezesem powinien zostać sam kostowski. to odbuduje zaufanie
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Big [89.64.66.*]
    A może Rafał widział co się dzieje, doniósł Kosteckiemu co robi Dębski i się zaczęło. Według mnie do dobre info pomimo spadków...
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Ser [193.192.179.*]
    Moze nie doniósł tylko to był jego obowiązek że względu na dobro Spółki. Najważniejsze teraz na jakim etapie jest gra.
[x]
BIGCHEESE 0,77% 13,16 2025-09-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.