• Ale złapał Autor: ~Dr-Odbytor [185.189.127.*]
    badziewiak boczniaka, jak baba w lesie na grzybach po ulewnymdeszczu ...
  • Re: Ale złapał Autor: ~Dr-Stomijszon [217.149.243.*]
    Boczniaki to nie w lesie, chyba nigdy na grzybach nie byłeś, a jedyne które widziałeś, to grzyby między twoimi stopami....chłe chłe chłe

• Re: Ale złapał Autor: ~Dr-Odbytor [185.189.127.*]
    Stulejka nie mierz ludzi wg. swoich doświadczeń plis,, chłe, chlip, chłe chłe chłe
    Ja akurat wiem jak wyglądają boczniaki i gdzie, a raczej skąd się je zbiera, ale jak ty ścierka nie masz zielonego, ups. brązowego pojęcia o tym, to się domyślam, że jedyne grzyby jakie w życiu widziałeś, to te pomiędzy swoimi palcami, ewentualnie te, które wyrosły na wydzielinie twojej stomii....chłe chłe chłe
    Swoja drogą bardzo ładnie ci pampers przeciekł dzisiaj, nie mogę się nadziwić i nacieszyć, że ci tak ładnie ściereczko to pojszło, a raczej poleciało....chłe chłe chłe
  • Re: Ale złapał Autor: ~Dr-odbytor [31.61.239.*]
    Pampers to mi cały sie rozerwal jak zrzucalem ci po 148-156 … wiem ze pamiec krotka bo jak ostatnio sam pisales oddales ze placzem po 122 …
    Ja to wiem i ty to ścierka wiesz, że jesteś już wyzerowany i strzępisz ryja udając figo-fago, a tym czasem na rachunku już pusto niczym w rozerwanym pampersie......chłe chłe chłe
  • Re: Ale złapał Autor: ~Kasia [89.64.47.*]
    Rozmowa na poziomie :)
  • Re: Ale złapał Autor: ~Dr-Stomijszyn [83.24.220.*]
    U nas zawsze wysoki poziom, jak Cię zafascynowało, to proponuję przejrzeć te historyczne... :))
[x]
NOCTILUCA 0,80% 100,60 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.