Dnia 2023-09-13 o godz. 13:28 ~oze napisał(a): > Ważniejsze że masz srednią zakupu 4 złote a ja 75groszy
75 to Ty masz IQ a może nawet jeszcze niższe jeśli myślisz, że ktoś się nabierze na te twoje kłamstwa. Kurs 0,73-075 był dokładnie 19.12.2022 r i to przez bardzo krótką chwilę na nikłym obrocie.
i po to by w nim kupić 4 dni wcześniej (15.12.22) już naganiałeś na wzrosty:
czyli dokładnie takie samo skomlenie jak zawsze kiedy spada.
Nawet vincenciłeb się nie nabiera na te twoje brednie. Dlatego zachodzi duże praqwdopodobieństwo że ty po prostu masz chory łeb i sam w nie wierzysz, żeby usprawiedliwić przed samym sobą stratę.
Dnia 2023-09-13 o godz. 13:45 ~dajjuzspokoj napisał(a): > Dnia 2023-09-13 o godz. 13:28 ~oze napisał(a): > > Ważniejsze że masz srednią zakupu 4 złote a ja 75groszy > > 75 to Ty masz IQ a może nawet jeszcze niższe jeśli myślisz, że ktoś się nabierze na te twoje kłamstwa. > Kurs 0,73-075 był dokładnie 19.12.2022 r i to przez bardzo krótką chwilę na nikłym obrocie. > > i po to by w nim kupić 4 dni wcześniej (15.12.22) już naganiałeś na wzrosty: > > https://www.bankier.pl/forum/temat_do-smiecia-ktory-od-wielu-miesiecy-zaniza-kurs,58118441.html > > i zaraz jak "kupiłeś" tego 19nastego to wysmarowałeś taki post (20.12.22): > > https://www.bankier.pl/forum/temat_cos-wam-nie-pyklo-to-zanizanie,58188259.html > > czyli dokładnie takie samo skomlenie jak zawsze kiedy spada. > > Nawet vincenciłeb się nie nabiera na te twoje brednie. Dlatego zachodzi duże praqwdopodobieństwo że ty po prostu masz chory łeb i sam w nie wierzysz, żeby usprawiedliwić przed samym sobą stratę. >
ty nie masz co robić? serio to tsakie ciekawe, że ktoś chce sprzedać za 0,9020 75000 akcji, a ktoś inny je kupić po 0,90.......
spoko jak kurs odbije, to znowu sie dowiemy, że to ty teraz w idealnym dołku dokupiłeś..... no chyba, że jednak spadnie to opiszesz, że kupiłeś po 75 groszy no i wywaliłeś po 90 groszy...... i zarobiłeś 7,50 zł
Dnia 2023-09-13 o godz. 13:46 ~oze napisał(a): > Przy 100k akcji to jest 15k. To praktycznie twoje roczne zarobki
uwielbiam tę biedę liczącą czyjeś zarobki, albo liczącą przyszłe wyimaginowane zyski i wybierającą kolor tapicerki w Ferrari :) Mam jednak jakieś takie wrażenie że prawnuk by cię mógł kupić z 10 razy wraz z twoimi wszystkimi pożyczkami w providencie bocianie etc.
takie pisanie kto i gdzie ma czy ile zarabia - wg schematu - wiem lepiej.... z czasem mija, tak jak się opuszcza poziom gimbazy.... choć nie wiem - nie chodziłem
mnie np dziecko nie obchodzi ile masz akcji - bo to twoja sprawa, nie obchodzi mnie czy chcesz kupić czy sprzedać - jak obok
No to jutro zmiana kodu na 0,8–>0,7–>0,6 itd…to kara dla Vincenta za te bzdury, które od wielu miesięcy z zazdrości wypisuje na forum INVENTION. I jeszcze personalnie buroczek do mnie uderza a ja w tym czasie wykeszowałem zysk 134% na INVENTION, spory w tym roku zysk z Orlenu oraz 31 sierpnia wpadła dywidenda prawie 60 k zł już po podatku. Ciężko mu to znieść hahahahaha
Nigdy nie zrozumiesz gry tutaj pisormowcu, więc wracaj pod drzewo:)
Leszcz dajjuzspokoj się zapłacze. Pisałem wiele razy, że zacznie się gdy będą latały pakiety po 30, 50k:)
Dnia 2023-09-13 o godz. 21:42 ~Vincent napisał(a): > Nigdy nie zrozumiesz gry tutaj pisormowcu, więc wracaj pod drzewo:) > > Leszcz dajjuzspokoj się zapłacze. Pisałem wiele razy, że zacznie się gdy będą latały pakiety po 30, 50k:)
zgadza się wielokrotnie i to od lat pisałeś tutaj wierutne bzdury i to się akurat nie zmieniło
Kup sobie chłopcze 5k akcji, bo niedługo nie zdążysz. Zarobisz i będziesz miał na bajki twaina.
Niebawem g,(łąb helmut dajjużspokoj dyktando V, zje słownik i świece i jak kot Jarka będzie siedział po ciemku, haha
Dnia 2023-09-13 o godz. 23:42 ~Vincent napisał(a): > Kup sobie chłopcze 5k akcji, bo niedługo nie zdążysz. Zarobisz i będziesz miał na bajki twaina. > > Niebawem g,(łąb helmut dajjużspokoj dyktando V, zje słownik i świece i jak kot Jarka będzie siedział po ciemku, haha
O czym ty pieprzysz? Całkiem ci się już we łbie pomieszało. Pewnie że nie zdążę, bo to ostatnie godziny do megaup! Jesteś człowieku totalnie skompromitowany:
Dnia 2023-09-13 o godz. 23:42 ~Vincent napisał(a): > Kup sobie chłopcze 5k akcji, bo niedługo nie zdążysz. Zarobisz i będziesz miał na bajki twaina. > > Niebawem g,(łąb helmut dajjużspokoj dyktando V, zje słownik i świece i jak kot Jarka będzie siedział po ciemku, haha
Jak vincent zapowiada wzrosty to musiało spaść! To było pewne no i mamy kod 0,8
Ojej, az mnie serduszko zabolało jak wyjasniliscie tego prymitywnego cepa, co to ma wyimaginowana cene zakupu po 75 groszy. Skad sie takie cepy biorą? Komu oni te bajki wciskają? Kosmos bezwstydu.