Jakie to ma znaczenie jak z wypowiedzi KK wynika ze studio jest w rozsypce i nie wiadom nawet czy ma produkt. Z tego co widze to wydanie tej gier to longerm racze na jesień a nie czerwiec. Tyle kasy mam zmrożone teraz bez perspektywy na zwrot ze ze mam prawo jako inwestor cos wiedziec. Komunikacja BC zero. Co to ma byc?
Tak. Niezrobiona przez Big Cheese. Plotki w środowisku są takie, że w tej firmie to nawet sznurówek nie potrafią zawiązać bez pomocy. Te 20baniek (plus może 20 które jeszcze wpadną) to wszystko co ta firma ma. Kapitalizacja może polecieć na 50mln z dnia na dzień.
Puknij się w ten durny łeb trollu! Oby to się zemściło na tobie i twojej rodzinie. Spółka nic nie ma tak? IP, zarabiące produkty, 20 mln w kasie itd. Po to właśnie KK wszedł bo niestety rudy okazał się rudy, ale spółka jest z dużym potencjałem.
No tak, tylko, ze ta gra byla zrobiona przez PlayWay i wniesiona aportem do nowej społki. BigCheese przez lata zajadał się pizzą i ... nie ma nic do pokazania. Prezes się wkurzył i wygonił pizzojada. Pizzojad się wkurzył i wywalił swoje akcje, dołując kurs spółki. Myślę, że spółka coś tam pewnie robiła, ale wydanie gdy to pewnie gdzieś w drugiej połowie 2024 - czyli przesunięcie o prawie 2,5 roku ... sporo ... a pewnie to tez wynika z tego ze byly prezes wymyslił, żeby wszyscy skupiali się na nowej grze z 200 followersami, rodem Amiga 500 / C64 - taki dyzio marzyciel. Myślę, że może coś się udać uratować, ale potrzeba na to czasu i lepszej komunikacji z inwestorami .. a tak naprawdę to konkretów - gameplay grywalny a nie kolejny obietnice, daty, zachwyty nad grą, której nikt nie widział ...