CS1 zarabia przyzwoite pieniądze, ale z czasem będzie się wypalał CS2 nie robił postępów vs zapowiedzi Nastąpiło sprawdzenie i reakcja oraz słuszna decyzja. Teraz jest nowe rozdanie i PLW będzie trzymał rękę na pulsie
Jeśli kupować to teraz - spółka jest mocno przeceniona, a ma wyniki i kasę w kasie. To zdrowa sytuacja, że PLW nie ingerowała w prace - chce mieć kilkadziesiąt spółek to nie może być ręcznego sterowania. Ale raz na jakiś czas potrzeba skontrolować sytuację.
PS. posty, które w jednym zdaniu lub słowie podsumowują spółkę to albo próba manipulacji, albo nerwowe reakcje. W nich nie ma rzetelnej oceny. Na giełdzie zarabia się kupując tanio spółki z potencjałem.
Dokładnie w punkt! W kasie spółki 20 mln zł, CS 2 jest w produkcji a nie trafił do kosza, z poprzednich produktów spółka zarabia na tyle, zeby uzasadnić obecną kapitalizację na teraz c/z 9. Wycena nie obejmuje CS 2.
C/z 9 to bardzo dużo jak na aktualna niepewność co do przyszłości i rozwoju, sa spółki z c/z poniżej 5 z pięknymi perspektywami i potwierdzona historia stabilnego rozwoju...
Jeśli się okaże, że CS2 jest na ukończeniu to będą wzrosty. Esli się okaże, że jest w powijakach to spadki. Inaczej marazm IMHO. Cena zawiera premię względem negatywnego scenariusza i jest potencjalie atrakcyjna przy pozytywnym. Plusem jest to, ze gotvinsanity i inne szczury się ukryły. Środowisko inwestorskie się oczyściło.
Poza tym mamy Malika w radzie nadzorczej, gdyby było aż tak tragicznie to nie pisałby się na to. Wg mnie, najwiekszą porażką był dębski i został usunięty. Teraz może być już tylko lepiej!
Problem taki że wiele ludzie jest w BCS bo tam jest Malik. A Malik jako członek RN powinien wiedzieć i reagować. Jeżeli nie reagował to po co on tam jest ?
nie prawda 90% osób weszło jeszcze przed Pawłem w radzie nadzorczej, według mnie nie ma to tutaj większego znaczenia Pan Malik to ekonomista, nie spec od gier