Moim zdaniem gołym okiem widać, że celowo zaniżają kurs. Raport w cenie już (ok 10%). Nikt nie ma akcji w tych cenach wcześniej, więc liczą na wystraszonych. Trzymać fason, niech grają między sobą :) Oczywiście zawsze mogę się mylić, ale mam nosa i wiem, że da zarobić, tak to czuję :) Nie poddawać się :) Pozdrawiam
Dnia 2023-09-12 o godz. 17:10 ~Mirks napisał(a): > Moim zdaniem gołym okiem widać, że celowo zaniżają kurs. Raport w cenie już (ok 10%). Nikt nie ma akcji w tych cenach wcześniej, więc liczą na wystraszonych. Trzymać fason, niech grają między sobą :) Oczywiście zawsze mogę się mylić, ale mam nosa i wiem, że da zarobić, tak to czuję :) Nie poddawać się :) Pozdrawiam
też tak mi się wydaje że przesypują z wora do wora w dół, nie wierzę aby drobnica tak sypała grubymi tysiącami, sypią i wciągają drobnicę by oddawała [po śmiesznej cenie hi hi hi.
Tańcowały dwa cymbały jeden duży drugi mały ( Mirks, drobny ) poklepujecie się po pleckach jak dzieci ! Zero jakiekolwiek wiedzy na temat spółki, jej przeszłości i przyszłości która zmierza tylko i wyłącznie w jednym kierunku B A N K R U C T W A , nie mam zamiaru wam tłumaczyć ani raportów z u uległych lat i ich zobowiązań które tylko rosną ! Kapitał ujemny wkrótce tak jak ich przejedzone ponad 100 milionów przez ostanie lata ! Zarobili NIC w czasie pandemii jako chyba jedyna spółka medyczna a wy wierzycie ze zarobi teraz ? Zaprzepaścili wszystkie swoje szanse rozwojowe i zrujnowali wizerunek swoją nieudolnością na każdym obszarze ich działaności a wyyyy szkoda slow naiwniacy ! Kurs zmierza bardzo nisko tak jak na Braster do 20-30 groni będzie owszem próba restrukturyzacji, dodruku i wywalania w ulice resztki papieru toaletowego !
Każda opcja jest możliwa, mimo to ja osobiście czuje, że da zarobić i dlatego kupiłem trochę akcji :) Nikogo nie namawiam na zakupy i każdy sam decyduje o swoich inwestycjach. Póki co widzimy, że ktoś wysyłał trochę akcji i ktoś je zebrał z rynku :) Raczej nie kupował bankruta. Do bankructwa jeszcze droga daleka i śledzę sytuację, więc zawsze mogę zareagować w razie "W" :) Pozdrawiam wszystkich
Po co kłamiesz ? Przy takich "stratach" kapitał własny starczy na 30 kwartałów. W biotechu jeden strzał jak na Scopie i zostaniecie odcięci od papieru, ale ty robisz to wyjątkowo perfidnie.