Po wczorajszym zaniżeniu kursu zresztą myślę, że celowym, firma zacznie dokonywać wzmożonego skupu akcji. Cena akcji w granicach 5,50 - 5,80 jest ceną po jakiej firma ma zamiar dokonać skupu co wynika z raportu dotyczącego skupionych do 31.12.2008 akcji. Dlaczego nie skupuje po cenie 5,20 ? Powód jest jeden - nie bawia się w kupowanie po 200 - 500 akcji. Myślę że jednym ruchem skupią min. 10 tys akcji po średniej cenie 5,70 ( podobne ruchy mozna było zaobserwować w grudniu ). Dowodem na takie skupowanie akcji jaest fakt, że akcje potrafią w czasie sesji wzrosnąć o 50gr.
Wniosek jest jeden trzymać i nie sprzedawać poniżej 5,70 ( nochyba że ktoś kupił po 5 ).
Cierpliwość w przypadku FERRUM zaprocentuje.
Taa, zaowocujue,powiedz to tym co trzymają od 2-5 lat juz to badziewie i ich straty pomimo ciagłych super inf wzrastają.
Gdybys choc troszke poobserwował kurs wiedziałbys ze ktos pomalutku wychodzi z papiera walac juz od dawan z ukrytego S
Nie wiem jak mogłem być tak głupi, sam kupowałem od 45 zł i trzymam dalej.Majątek wyparował!!!!!!!! Bessa na tej spólce zaczęla się wiele miesięcy wcześniej.Teraz nie oddam nigdy!!!!!Zyje nadzieją, że wytrzymam i nie tylko odzyskam kasę,- ale i zarobię za swoje cierpienia!!!!
Dnia 2009-01-08 o godz. 18:15 ~dziecko hossy napisał(a):
> Nie wiem jak mogłem być tak głupi, sam kupowałem od 45 zł i
> trzymam dalej.Majątek wyparował!!!!!!!! Bessa na tej spólce
> zaczęla się wiele miesięcy wcześniej.Teraz nie oddam
> nigdy!!!!!Zyje nadzieją, że wytrzymam i nie tylko odzyskam
> kasę,- ale i zarobię za swoje cierpienia!!!!
A ja kupowałem po 36 zł i od tego czasu czekam bo co mi pozostało poza strzeleniem sobie w łeb. A to pieprzenie o pozytywnych infach miedzy bajki kładę. Mnie też wyparował majatek.To zostało w ferrum niech nawet szlag trafi a nie ruszę.
ciekawe do ile zwalą jeszcze ferrum. Rok temu cena nominalna nowej emisji to 3zł, stare akcje stały 20zł po odcieciu pp. Teraz wszytstkie akcje sa za 5zł i co dojdziemy do 3zł ??
Dziwne to bardzo zwłaszcza biorac pod uwage ze mocno ładował do wora return i nystal w okolicach 8-10zł. Nie wspomne juz o kilku milionach akcji branych po 3zł z pp, wiec co... pozwolą by spadło ponizej ??
Cos tu smierdzi, ale nie wiem z czyjej dupy. Czy jak zwykle robia akcjonariuszy w bambuko i beda zarabiac czy moze jakis inny trup w szafie.