• Łooo panie Autor: ~ArTi [79.191.225.*]
    Czyżby szykuje sie wymiana ze po lewek 30 k na kupno? I skąd te dzieci tyle kasy mają na zlecenie
  • Re: Łooo panie Autor: ~Kurdej [5.173.131.*]
    Na lody Ekipy od rodziców nigdy tyle nie dostałeś, to i ciężko zszkowony, jak 30k akcji na PLN przeliczyłeś?
  • Re: Łooo panie Autor: ~ArTi [79.191.225.*]
    Nie wiem gdzie ci podałem ze coś przeliczałem, w arkuszu stoi ilość x cena wiec chyba wiadomo ile kasy na to potrzeba
  • Re: Łooo panie Autor: ~Nysa [46.204.109.*]
    jak sie robi 2% spadków za 39 zł to sie łatwo pisze ze lecą na pysk
  • Re: Łooo panie Autor: ~Biker [31.135.199.*]
    Milusio, ktoś drugi pakiecik dołożył na kupno ,łącznie wychodzi 50 tys akcji.

Wsparcie dobre, przynajmniej na jakiś czas.Zobaczymy, czy mu wsypia do koszyka.
  • Re: Łooo panie Autor: ~ArTi [79.191.225.*]
    Ten od 30k jakiś nie zdecydowany bo juz zabrał
  • Re: Łooo panie Autor: ~WujekRada [5.184.229.*]
    Ciekawe co tu się zacznie dziać od 1 października. JR holding wchodzi do gry...będą mogli sypać akcjami a jak wiecie oni na tej inwestycji już są +400%.obstawiam ...wówczas więcej komunikatów ze strony spółki aby było komu upychać ...pamiętajcie o tym
  • Re: Łooo panie Autor: ~Ww [188.146.116.*]
    Nie jeden już tu straszył wysypem, trzymamy 3,50 i to dobry znak. Poziom jest mizerny, wiem. Czekam na jakieś dobre informacji, klasycznie kolorowo jest i bez wpływu na kurs. Ale pachnie tu dobrymi informacjami, takie mam przeczucie .... od 2 lat. Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy.
    To nie jest strasznie...1.10.... kończy się lock up chyba na 500tys sztuk od JRH.... To dobry czas na pojawienie się komunikatow i podbicie wolumenu
    Ww Atri... Wy tu jesteście widzę na stałe...moze założycie jakiegoś discorda/telegrama...?Bo na tym Bagnierze średnio ...
  • Re: Łooo panie Autor: ~Ww [77.253.193.*]
    Jest to jakiś pomysł, Telegram zhakowali ostatnio, więc zostaje jakaś grupa na mesenger, tego dis…. nie mam :) Ale wiesz te tajne grupy … po co, nie mamy celu, chcemy prowadzić, prowadzimy wg mnie z Artim otwartą dyskusje, mało tego wg mojej skromnej opinii, skup akcji wziął się z intensywnej dyskusji o tym, na tym forum, więc mam nadzieje, że Ekipa nas podgląda i o to chodzi, niech znają nasze emocje, pimysły, ich odczuć na temat giełdy nie możemy poznać, bo to byłoby słabe :) i zabronione przez czynnik nadzorczy
    Pewnie i podglada bo jak napisałem że słonia trombalskiego ugryzł komar i nie potrafi wstać rano...sam zresztą tak powiedział i to cały kontent z wywiadu to posta mi wyrzucili
    Nie no,a na poważnie to nie sądzę. nie mają czasu na czytanie forum Bagniera
    Zresztą sprawdźmy czy czytają ...na stronie ekipaholding... Dalej w radzie jest JC a winien być KG.... Coś słabo ten update strony głównej przeprowadzają skoro tak istotną zmianę pominęli....
  • Re: Łooo panie Autor: ~ArTi [31.60.136.*]
    Nie wiem czy jest sens tworzenia grupy, pierwszy problem to jak sie zgadać żeby trafili tam normalni uczestnicy tego forum a nie jakieś trole
    Jak ktoś chce cos normalnego napisać to można i tutaj, z drugiej strony w grupie zawsze można wymieniać sie teoriami, spostrzeżeniami i ogólnie informacjami, chociażby o nowym wywiadzie starego ekipowicza, pierwszy wywiad poczciwego Krzycha na temat ekipy, jak dla mnie to więcej dowiedziałam sie insaidowych rzeczy od niego niz z wszystkich wywiadów z Trombą.
    Dla chętnych
    https://youtu.be/qZQpl1z61sk?si=648iirag0GXGjJqM

Sądzicie ze JC będzie wywalać akcje w czasie gdy tak naprawdę Holding zaczyna wchodzić w ten czas kiedy te wydatki z 2 lat i budowanie dużego projektu maja zaczać sie zwracać?
    Co według was te ostatnie podpory 20k o 30k miały sprawić, bo jak szybko sie pojawiły tak szybko znikły
    Dla zainteresowanych

EKIPAInvestments jest partnerem Poland 2.0 Summit 2023! To wydarzenie, które łączy ambitnych polskich studentów z najlepszych krajowych oraz zagranicznych uczelni. Zapraszamy na warsztaty o tematyce venture capital, prowadzone przez EKIPA Investments.
    Info z twitka
    Sam do siebie pisze, ale co tam, ładny obrót dzisiaj, poszedł pakiet 29 k na raz, czyżby to przełomowy dzień?
  • Re: Łooo panie Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    Miałem właśnie o tym pisać.
    Może to ruszy kursem
    Pod co gramy? Kto kupuje. Super piateczek dzisiaj, nie myslalem ze aż mi tak morda bedzie sie cieszyła
  • Re: Łooo panie Autor: ~Paweł [185.124.187.*]
    Co tu się panie od,ebało
    Największy sajgon jest w arkuszu, na kupno tyle co na sprzedaż
    Na 3.52 stoi 60 k więc możliwa wymiana, bo po co
    Najbardziej ciekawi mnie czy to spekuła i bedziemy zaraz znowu na tych samych poziomach czy sa przecieki odnośnie dużej umowy czu cos podobnego( może podpisanie umowy na dystrybucje serialu i bajek na świat lub porozumienie ze starą ekipą)
  • Re: Łooo panie Autor: ~Ww [37.225.22.*]
    Miało rosną i rośniemy, nie będzie wg. mnie żadnego mega info, spółka ma dobre fundamenty, technicznie już pisałem jest pro wzrostowy układ. Te akcje jak rosną, idą spektakularnie, info o tym rozejdzie się jak błyskawica, będzie tutaj coś w stylu pociąg odjechał - ale to moja opinia, z racji dużego obrotu, powiem tak sygnał kupna (jak się tak zamknie) będzie potwierdzony
  • Re: Łooo panie Autor: ~Lejwoda [31.135.199.*]
    Fundy się pakują...

Hahahaaaa hahaaaaa
[x]
EKIPA 5,82% 2,09 2025-09-26 16:37:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.