Ciekawe co tu się zacznie dziać od 1 października. JR holding wchodzi do gry...będą mogli sypać akcjami a jak wiecie oni na tej inwestycji już są +400%.obstawiam ...wówczas więcej komunikatów ze strony spółki aby było komu upychać ...pamiętajcie o tym
Nie jeden już tu straszył wysypem, trzymamy 3,50 i to dobry znak. Poziom jest mizerny, wiem. Czekam na jakieś dobre informacji, klasycznie kolorowo jest i bez wpływu na kurs. Ale pachnie tu dobrymi informacjami, takie mam przeczucie .... od 2 lat. Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy.
Jest to jakiś pomysł, Telegram zhakowali ostatnio, więc zostaje jakaś grupa na mesenger, tego dis…. nie mam :) Ale wiesz te tajne grupy … po co, nie mamy celu, chcemy prowadzić, prowadzimy wg mnie z Artim otwartą dyskusje, mało tego wg mojej skromnej opinii, skup akcji wziął się z intensywnej dyskusji o tym, na tym forum, więc mam nadzieje, że Ekipa nas podgląda i o to chodzi, niech znają nasze emocje, pimysły, ich odczuć na temat giełdy nie możemy poznać, bo to byłoby słabe :) i zabronione przez czynnik nadzorczy
Pewnie i podglada bo jak napisałem że słonia trombalskiego ugryzł komar i nie potrafi wstać rano...sam zresztą tak powiedział i to cały kontent z wywiadu to posta mi wyrzucili
Zresztą sprawdźmy czy czytają ...na stronie ekipaholding... Dalej w radzie jest JC a winien być KG.... Coś słabo ten update strony głównej przeprowadzają skoro tak istotną zmianę pominęli....
Nie wiem czy jest sens tworzenia grupy, pierwszy problem to jak sie zgadać żeby trafili tam normalni uczestnicy tego forum a nie jakieś trole
Jak ktoś chce cos normalnego napisać to można i tutaj, z drugiej strony w grupie zawsze można wymieniać sie teoriami, spostrzeżeniami i ogólnie informacjami, chociażby o nowym wywiadzie starego ekipowicza, pierwszy wywiad poczciwego Krzycha na temat ekipy, jak dla mnie to więcej dowiedziałam sie insaidowych rzeczy od niego niz z wszystkich wywiadów z Trombą.
Dla chętnych
https://youtu.be/qZQpl1z61sk?si=648iirag0GXGjJqM
Sądzicie ze JC będzie wywalać akcje w czasie gdy tak naprawdę Holding zaczyna wchodzić w ten czas kiedy te wydatki z 2 lat i budowanie dużego projektu maja zaczać sie zwracać?
Co według was te ostatnie podpory 20k o 30k miały sprawić, bo jak szybko sie pojawiły tak szybko znikły
EKIPAInvestments jest partnerem Poland 2.0 Summit 2023! To wydarzenie, które łączy ambitnych polskich studentów z najlepszych krajowych oraz zagranicznych uczelni. Zapraszamy na warsztaty o tematyce venture capital, prowadzone przez EKIPA Investments.
Info z twitka
Największy sajgon jest w arkuszu, na kupno tyle co na sprzedaż
Na 3.52 stoi 60 k więc możliwa wymiana, bo po co
Najbardziej ciekawi mnie czy to spekuła i bedziemy zaraz znowu na tych samych poziomach czy sa przecieki odnośnie dużej umowy czu cos podobnego( może podpisanie umowy na dystrybucje serialu i bajek na świat lub porozumienie ze starą ekipą)
Miało rosną i rośniemy, nie będzie wg. mnie żadnego mega info, spółka ma dobre fundamenty, technicznie już pisałem jest pro wzrostowy układ. Te akcje jak rosną, idą spektakularnie, info o tym rozejdzie się jak błyskawica, będzie tutaj coś w stylu pociąg odjechał - ale to moja opinia, z racji dużego obrotu, powiem tak sygnał kupna (jak się tak zamknie) będzie potwierdzony