• Walka trwa Autor: ~Góral [83.28.224.*]
    Ktokolwiek zbiera, zostaje zasypywany, tzn jeszcze wybicia nie będzie. Siły brak akcji za mało na wybicie.
  • Re: Walka trwa Autor: ~Lis [109.243.144.*]
    Żeby cokolwiek się zmieniło to musi się przemienić z 1mln sztuk a tu dopiero jakieś 300tys przerzucono - te 10gr akcje to niebywały zysk który realizują podsypujac akcjami żeby za dużo nie spadło
  • Re: Walka trwa Autor: ~Wacek [195.181.163.*]
    75tys przemielonych kurs na 0, nie jest źle! Oby te 3,3 jutro wytrzymało!
  • Re: Walka trwa Autor: ~Lis [109.243.144.*]
    W sumie bez różnicy.
    Jak tak im się spieszy w zrzutach niech wywalają taniej
    NIE KUPUJCIE AKCJI!!!

Niech zjada na grosze jak im takie zyski pasują , mu sobie uśrednimy po groszach i zaczekamy na zysk.
    Jakie to proste?
  • Re: Walka trwa Autor: ~Op [31.0.60.*]
    Dokładnie ja czekam na złotówkę i prędzej czy później się doczekam, i myślę że prędzej. Wszystkie te syfy wprowadzone ostatnio na banana idą w jednym kierunku zera lub upadłości. Inwestorzy nie są już tacy głupi i wiedzą że 2 razy się do tej samej rzeki nie wchodzi.
  • Re: Walka trwa Autor: ~Bob [87.205.236.*]
    Ja co drugi dzień zarabiam na intersp, już 15razy byłem w tej samej rzece, tak samo na GRX, co trochę 5-10% raz na tydzień,. tu kupiłem na początku , sprzedałem, kilka setek zarobiłem, ale dobrze że uciekłem, też czekam na taniej, jak do końca tygodnia będzie poniżej 3,2 to znaczy że będzie spadek, spadek i podaż, ale spółka nowa ma 3dni, nie znam , kolejna spółka pracórka , może weszła tylko żeby zgarnąć kapitał i wycisnąć do zera leszczy , zobaczymy....pzdr Bobi:)
  • Re: Walka trwa Autor: ~Pol [212.102.51.*]
    To co ponowny test 3,3zł i odbicie do górnej tj 4zl czy przebicie 3,3zl i szukanie dołka czyli agonia?
  • Re: Walka trwa Autor: ~dziecioly [146.70.99.*]
    Po ciezkim boju przyszedl spokoj. 10groszowcy czekaja na popyt aby nie oddawac przy zysku mniejszym niz 3000%
  • Re: Walka trwa Autor: ~vinc [185.213.21.*]
    Nie walka a rzeznie
    Gdzie to wsparcie ? 3,22zl obroni sie dolek? Raczej nie - potezna podaż popytu brak
  • Re: Walka trwa Autor: ~syngoralki [176.103.72.*]
    wszyscy czekaja na dno ktore nie bedzie kozuchem potencjal spadku do 0.xx jest duzy nikt teraz nie kupi wciaz za drogo czekam
    Jaka potężna podaż,...….potężna to była w 1 dzień, teraz spokój, ale z tendencją do dołu, widać ze czekają aż z lewej ktoś powyżej 1000szt się nawinie wtedy oddają,.. widzicie to.....ale jak ktoś tu psał że mają 1mln szt do oddania to niezły fantasa….chyba ze będą rok sprzedawac bo obroty będą teraz podobne do dziś a potem coraz mniejsze, chyba że walnie -50% to wtedy coś się będzie działo tak to nuda...
  • Re: Walka trwa Autor: ~Bart [144.48.37.*]
    Zostaje czekac na smiecia w okolicy zlotówki ?
  • Re: Walka trwa Autor: ~wscieklizna [5.79.121.*]
    Najwiekszy przekret przy debiucie -85% - debiut bankruta. Ktos to niezle sobie wymyslil.
    A po jaki gwint tu siedzieć i czekać,,,zobacz szeroki rynek, mało to ciekawych spółek, trzeba było ze mna rano kupić pgi albo asm, miałem jedno i drugie,., wczoraj kupiłem na -20% vtl, dziś oddałem po 82 gr.,. 350spółek na NC koło 400Na Gpw,. jest w czym wybierać....
[x]
DEMGAMES 4,14% 0,76 2025-10-06 14:43:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.