Żeby cokolwiek się zmieniło to musi się przemienić z 1mln sztuk a tu dopiero jakieś 300tys przerzucono - te 10gr akcje to niebywały zysk który realizują podsypujac akcjami żeby za dużo nie spadło
Dokładnie ja czekam na złotówkę i prędzej czy później się doczekam, i myślę że prędzej. Wszystkie te syfy wprowadzone ostatnio na banana idą w jednym kierunku zera lub upadłości. Inwestorzy nie są już tacy głupi i wiedzą że 2 razy się do tej samej rzeki nie wchodzi.
Ja co drugi dzień zarabiam na intersp, już 15razy byłem w tej samej rzece, tak samo na GRX, co trochę 5-10% raz na tydzień,. tu kupiłem na początku , sprzedałem, kilka setek zarobiłem, ale dobrze że uciekłem, też czekam na taniej, jak do końca tygodnia będzie poniżej 3,2 to znaczy że będzie spadek, spadek i podaż, ale spółka nowa ma 3dni, nie znam , kolejna spółka pracórka , może weszła tylko żeby zgarnąć kapitał i wycisnąć do zera leszczy , zobaczymy....pzdr Bobi:)
Jaka potężna podaż,...….potężna to była w 1 dzień, teraz spokój, ale z tendencją do dołu, widać ze czekają aż z lewej ktoś powyżej 1000szt się nawinie wtedy oddają,.. widzicie to.....ale jak ktoś tu psał że mają 1mln szt do oddania to niezły fantasa….chyba ze będą rok sprzedawac bo obroty będą teraz podobne do dziś a potem coraz mniejsze, chyba że walnie -50% to wtedy coś się będzie działo tak to nuda...
A po jaki gwint tu siedzieć i czekać,,,zobacz szeroki rynek, mało to ciekawych spółek, trzeba było ze mna rano kupić pgi albo asm, miałem jedno i drugie,., wczoraj kupiłem na -20% vtl, dziś oddałem po 82 gr.,. 350spółek na NC koło 400Na Gpw,. jest w czym wybierać....