• ...z całym szacunkiem... Autor: ~Andżela [78.11.73.*]
    ...Rafał, ty już tu wiele rzeczy widziałeś...daj sobie już spokój z proroctwami...siedź i czekaj aż spadnie do 0 albo sprzedaj i siedź i czekaj gdzieś indziej...Twoje wpisy i tak nie mają wpływu na kurs a merytorycznie tu z nikim nie pogadasz bo przyjdzie Tomek i napisze, że "żenada"...
  • Re: ...z całym szacunkiem... Autor: ~Rafał [37.248.200.*]
    Nikogo wpisy nie mają tu znaczenia. Kiedyś myślałem, że da się tu zarobić dziś jestem sceptycznie nastawiony do tej spółki. Po ilości akcji jakie na drukowali wychodzi mi że zrobią RESPLIT i wtedy będą dalej sypać. Akcji nie sprzedam chyba, że z zyskiem mam czas nie spieszy mi się.
  • Re: ...z całym szacunkiem... Autor: ~Vuko_Drakkainen [89.151.44.*]
    …No to przestań chociaż marudzić, bo narzekałeś na Tomka a stałeś się jak on…to jest giełda…patrząc realnie, to jest spółka z dużymi perspektywami…nasz problem polega na ty, że weszliśmy za szybko…a czy to wina spółki? Ja mam nadzieję wyjść chociaż na 0 jak dopuszczą PP, bo jak nie dopuszczą to będę czekał jeszcze ze 3 lata…ale nie płaczę, bo jak bym miał ten kapitał to bym wtopił gdzieś indziej…a tak przynajmniej nie kusi :)
  • Re: ...z całym szacunkiem... Autor: ~Rafał [31.0.183.*]
    Nie marudzę tylko piszę jaki może być realny scenariusz Jak tu wchodziłem do głowy by mi nie przyszło że zwalą kurs o 50% przy tak dobrych perspektywach o których piszesz. Widać chcą nas drobnych wykończyć.Mam tego naprawdę sporo więc muszę czekać tak jak wszyscy na lepsze czasy, pytanie czy takie tu kiedykolwiek nadejdą
[x]
COSMA 0,00% 0,35 2025-10-03 10:30:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.